Курячий суп з овочами та макаронами
(покроковий рецепт з фото)
Суп з рецептів здорового харчування. Всі інгредієнти для нього нарізають крупно, щоб добре бачити, з чого він, і відчувався смак кожного. Розповім, як приготувати курячий суп з овочами та макаронами.
Можна використовувати куряче стегно або окіст, але філе менш жирне, тому рекомендую взяти саме його. Овочі при приготуванні повинні зберегти свою текстуру, тому не варто їх перетравлювати. Їжте суп гарячим, краще відразу після приготування. Можна подати його зі сметаною або прикрасити свіжою зеленню.
- Куряче філе - 450 грам
- Курячий бульйон - 2, 8-3 L
- Морква - 5 штук
- Стебло селери - 5 штук
- Макарони - 230 грам
- Базилік сушений - 1 щіпка
- Сіль - За смаком
1. У каструлю налийте курячий бульйон (можна воду), доведіть його до кипіння.
2. Очистіть моркву і наріжте її кільцями.
3. Вимийте селера і наріжте невеликими шматочками.
4. У закипілий бульйон викладіть куряче філе.
5. Після закипання варіть його близько 12-15 хвилин, потім дістаньте з каструлі і остудіть трохи.
6. Додайте в киплячу каструлю морква.
7. Тим часом трохи остигле м'ясо розберіть на волокна.
8. Поверніть м'ясо назад в каструлю, додайте селеру, макарони, базилік і сіль. Варіть все близько 10 хвилин.
9. Готовий супчик розлийте по тарілках і подавайте.