Курячий суп-пюре з макаронами
(покроковий рецепт з фото)
Апетитний курячий суп з макаронами припаде до смаку і дорослим, і дітям -любитель всяких макаронних виробів. Суп досить простий, але при цьому виходить дуже смачним і ситним.
Існує багато різних рецептів приготування супів-пюре. Цей простий рецепт, як приготувати курячий суп-пюре з макаронами сподобався всій нашій родині. Дітям - тим, що в ньому є їх улюблені макарони, чоловікові - ситністю, мені - бархатистою структурою бульйону-пюре.
- Грудка куряча - 250 грам
- Вода - 1, 5 L
- Лавровий лист - 1 штука
- Перець духмяний - 3 штуки (горошок)
- Картопля - 4 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Вершки - 150 мілілітрів
- Макаронні вироби - 100 грам (з твердих сортів пшениці)
- Вершкове масло - 30 грам
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Петрушка - 1 пучок
Філе промийте, залийте 1 л води, доведіть до кипіння, злийте бульйон. М'ясо залийте чистою водою (1, 5 L), додайте запашний перець і лавровий лист, доведіть до кипіння і на повільному вогні відваріть до готовності. Потім наріжте м'ясо дрібними кубиками або розберіть на волокна.
Овочі помийте, очистіть.
Моркву і цибулю наріжте дрібними кубиками, картопля - середніми. Картопля опустіть в киплячий бульйон і варіть до м'якості.
На сковороді розігрійте вершкове масло, пассеруйте морква і цибуля до золотистої скоринки. Додайте в бульйон.
Макарони відварити окремо в киплячій підсоленій воді згідно з інструкцією на упаковці. Відкиньте на друшляк.
Суп пюріруйте за допомогою погружного блендера. Потім влийте соєвий соус і вершки. Посоліть і поперчіть за смаком, прогрійте пару хвилин.
Додайте шматочки м'яса, макарони і рубану зелень. Смачного!