Густий суп з макаронами
(покроковий рецепт з фото)
Простий, дуже ситний і смачний суп запропоную вам на замітку. Хочу показати, як приготувати густий суп з макаронами. Це відмінний, недорогий варіант обіду для всієї родини. Рекомендую рецепт!
Перед вами рецепт супу на овочевому бульйоні, який можна зварити всього за якихось 25 хвилин. При бажанні можна взяти, звичайно, і м'ясний бульйон, використовуючи в якості основи курочку або яловичину, наприклад. Овочі для такого супчика зручно брати як свіжі, так і заморожені мікси. Спробуйте, чудова ідея!
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2-4 зубчиків
- Овочі - 300 грам (морква, горошок, фасоль стручковая, брокколі, картопля і т.Д.)
- Макарони - 150 грам
- Вода - 500 мілілітрів (приблизно)
- Сіль, перець, орегано - За смаком
1. У каструлі розтопіть вершкове масло.
2. Викладіть подрібнений часник і підсмажте до легкого золотистого кольору.
3. Додайте овочі і обсмажте протягом декількох хвилин.
4. Влийте гарячу воду, додайте сіль за смаком і варіть овочі до м'якості. Паралельно відваріть в підсоленій воді макарони.
5. Відкиньте макарони на друшляк, перекладіть в каструлю з супом.
6. Акуратно перемішайте.
7. Додайте перець і щіпку орегано. Через хвилину зніміть з вогню і відразу подавайте до столу.
Смачного!
Смачного!