Густий гороховий суп
(покроковий рецепт з фото)
У зиязикай холодний день дуже хочеться густого горохового супу. Ситного, зігріваючого, смачного. Мені подобається польська версія горохового супу. Такий суп можна спробувати в польському кафе або вдома!
Приготувати улюблений густий гороховий суп зовсім нескладно. Суп дуже поживний, в ньому багато рослинного білка. Густий гороховий суп можна готувати і без м'яса, тоді він вийде вегетаріанським. Горох для супу потрібно брати сухий, зеленого кольору і обов'язково замочувати його на 12-24 годину. Успіхів і приємного апетиту!
- Горох - 500 грам
- Картопля - 5 штук
- Морква - 1 штука
- Цибуля пориста - 1 штука
- Бекон - 100 грам
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 3 штуки
- Сіль, перець - За смаком
Горох замочити на ніч у воді.
Залийте горох 1, 5 літрами води і варіть з лавровим листом.
Через 30 хвилин додайте картоплю і моркву і варіть ще півгодини.
На маслі обсмажити цибулю і дрібно нарізаний бекон.
Смажте цибулю і бекон до золотистого кольору.
Зажарку додайте в суп і доведіть до кипіння. Суп готовий.
Смачного!