Рецепт Густий суп з сочевиці фото

Густий суп з сочевиці
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Бобові , Сочевиця
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід
Супи , Супи-пюре
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Хочу вам розповісти, як приготувати густий суп з сочевиці, - корисне, ситне і дуже незвичайне на смак блюдо, яке, до того ж, швидко і просто готується. Відмінна альтернатива звичним супів!

Опис приготування:

Такий рецепт приготування густого супу з сочевиці незвичайний за рахунок додавання грудинки. Та й саму сочевицю ми рідко використовуємо чомусь. Треба виправляти! До речі, готуючи густий суп з сочевиці в домашніх умовах, я зазвичай грудинку підсмажую на сухій сковороді, і додаю рум'яні шматочки вже в готовий суп-пюре. Але це вже на ваш розсуд!

  • Бульйон - 2 L
  • Сочевиця шліфована - 300 грам
  • Картопля - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Селера - 1 штука
  • Лук-пориста - 1 штука
  • Грудинка копчена - 200 грам
  • Мускатний горіх - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
густий суп з сочевиці - фото крок 1
1. Підготуємо інгредієнти. Всі овочі миємо й чистимо, а сочевицю, якщо вона увас не шліфується, попередньо замочіть на 4 години в гарячій воді.
густий суп з сочевиці - фото крок 2
2. Всі овочі дрібно шінкуем.Так вони швидше зваряться.
густий суп з сочевиці - фото крок 3
3. Бульйон ставимо на плиту, і як закипить, додаємо промиту сочевицю, і коли знову закипить - овочі.
густий суп з сочевиці - фото крок 4
4. Коли вже всі овочі будуть практично готові, закладаємо цибулю-порей і грудинку, нарізану середніми шматочками.
густий суп з сочевиці - фото крок 5
5. Солимо, перчим, додаємо приправи за смаком, і доводимо до готовності. Подрібнюємо в блендері, прикрашаємо зеленню - готово!

Схожі рецепти