Рецепт Густий суп з квасолею фото

Густий суп з квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід
Супи
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Думаю, густий суп з квасолею в домашніх умовах вам дуже сподобається, - недорого обходиться, швидко і легко готується, а вже смак і аромат ви оціните сповна - аромат ковбасок збиває з ніг! Спробуйте!

Опис приготування:

Впевнена, такий простий рецепт густого супу з квасолею вас здивує своєю невибагливістю, - всі інгредієнти доступні, та й готуються швидко. Хоча звичайно ж, якщо у вас є час, то і квасоля, і сочевицю ви можете окремо приготувати самостійно, тоді просто додайте більше приправ і солі в суп. Так і взагалі - знаючи, як зробити густий суп з квасолею, ви без зусиль зможете його вдосконалювати на свій смак. Хай щастить!

  • Перецьь болгарський - 2 штуки
  • Помідори - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Ковбаски гострі - 300 грам
  • Квасоля біла - 400 грам(1 банку квасолі у власному соку)
  • Квасоля червона - 400 грам(1 банку квасолі у власному соку)
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
густий суп з квасолею - фото крок 1
1. Перецьь запікаємо в духовці, після чого знімаємо з нього шкірку, очищаємо від насіння, і дрібно нарізаємо.
густий суп з квасолею - фото крок 2
2. Можна перець нарізати соломкою, або ж кубиками. Помідори паралельно обшпарюємо. І знімаємо з них шкірку.
густий суп з квасолею - фото крок 3
3. Дрібно нарізаємо м'якоть помідорів (без насіння) і цибулю. Часник пропускаємо через прес або теж нарізаємо.
густий суп з квасолею - фото крок 4
4. У сотейнику на рослинному маслі обсмажуємо цибулю і часник, поки не стануть золотистими. Додамо помідори, і тушкуємо ще п'ять хвилин. Потім - перець, і ще п'ять хвилин тримаємо.
густий суп з квасолею - фото крок 5
5. Додаємо нарізані крупно ковбаски і квасоля прямо разом з рідиною з банки. Заливаємо окропом, щоб вийшов густий суп, доводимо до кипіння, варимо п'ять хвилин, а потім ще залишимо під кришкою на 5 хвилин.
густий суп з квасолею - фото крок 6
6. Розливаємо по тарілках, прикрашаючи зеленню, або білими сухариками. Дуже смачно, рекомендую!

Схожі рецепти