Густий суп з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Думаю, густий суп з квасолею в домашніх умовах вам дуже сподобається, - недорого обходиться, швидко і легко готується, а вже смак і аромат ви оціните сповна - аромат ковбасок збиває з ніг! Спробуйте!
Впевнена, такий простий рецепт густого супу з квасолею вас здивує своєю невибагливістю, - всі інгредієнти доступні, та й готуються швидко. Хоча звичайно ж, якщо у вас є час, то і квасоля, і сочевицю ви можете окремо приготувати самостійно, тоді просто додайте більше приправ і солі в суп. Так і взагалі - знаючи, як зробити густий суп з квасолею, ви без зусиль зможете його вдосконалювати на свій смак. Хай щастить!
- Перецьь болгарський - 2 штуки
- Помідори - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Ковбаски гострі - 300 грам
- Квасоля біла - 400 грам(1 банку квасолі у власному соку)
- Квасоля червона - 400 грам(1 банку квасолі у власному соку)
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Перецьь запікаємо в духовці, після чого знімаємо з нього шкірку, очищаємо від насіння, і дрібно нарізаємо.
2. Можна перець нарізати соломкою, або ж кубиками. Помідори паралельно обшпарюємо. І знімаємо з них шкірку.
3. Дрібно нарізаємо м'якоть помідорів (без насіння) і цибулю. Часник пропускаємо через прес або теж нарізаємо.
4. У сотейнику на рослинному маслі обсмажуємо цибулю і часник, поки не стануть золотистими. Додамо помідори, і тушкуємо ще п'ять хвилин. Потім - перець, і ще п'ять хвилин тримаємо.
5. Додаємо нарізані крупно ковбаски і квасоля прямо разом з рідиною з банки. Заливаємо окропом, щоб вийшов густий суп, доводимо до кипіння, варимо п'ять хвилин, а потім ще залишимо під кришкою на 5 хвилин.
6. Розливаємо по тарілках, прикрашаючи зеленню, або білими сухариками. Дуже смачно, рекомендую!