Густий томатний суп з фрикадельками
(покроковий рецепт з фото)
Любителям незвичайних супів присвячується мій сьогоднішній рецепт. І він дійсно заслуговує на увагу, адже виходить дуже смачним, насиченим, яскравим і ароматним. Обов'язково спробуйте цей суп!
Цей суп я б назвала осінньо-зимовому, адже він дуже ситний, поживний і зігріваючий. Тут овочева основа, доповнена макаронами з твердих сортів пшениці і ароматні хрусткі фрикадельки. Ну що, захотілося спробувати? впевнена, це так. Тому записуйте рецепт, як приготувати густий томатний суп з фрикадельками, біжіть в магазин за продуктами і вперед готувати! впевнена, у вас вийде дуже смачно! А фотками діліться в обговореннях, мені буде дуже цікаво.
- Фарш із яловичини - 400 грам
- Часниковий порошок - 1/2 чайних ложки
- Цибулевий порошок - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець духмяний мелений - 1 щіпка
- Морква (велика) - 1 штука
- Селера - 1/2 штуки
- Помідори - 4 штуки
- Макарони (дрібні) - 1/2 склянки
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Моркву очистіть і промийте разом з іншими овочами. Макарони заздалегідь відваріть до готовності.
Фарш змішайте з сіллю і всіма спеціями. Гарненько перемішайте. За бажанням можна також додати пару столових ложок панірувальних сухарів.
З готового фаршу сформуйте кульки діаметром приблизно 3 см.
Обсмажте фрикадельки в рослинному маслі на сковороді до золотистого кольору або ж запечіть в духовці до готовності.
Морква поріжте на дрібні кубики, так само поріжте і селеру.
Помідори залийте окропом і залиште на 5 хвилин. Потім зробіть хрестоподібні надрізи і зніміть шкірку.
У толстодонной каструльці розігрійте рослинне масло, додайте моркву і селеру, пару хвилин прогрійте на середньому вогні.
Додайте порізані помідори, перемішайте, злегка роздавлюючи помідори, щоб вони швидше пустили сік.
Якщо помідори не дуже соковиті, то додайте трохи води. Додати сіль за смаком вир, за бажанням додайте перець. Готуйте суп протягом 20-25 хвилин, поки всі овочі не стануть м'якими. Потім пюріруйте суп за допомогою погружного блендера.
У суп-пюре відправте відварені макарони і фрикадельки. Потримайте суп на вогні ще 5 хвилин і можна розливати по тарілках.
Смачного!