Томатний суп з фрикадельками
(покроковий рецепт з фото)
Томатний суп з фрикадельками - це відмінний варіант для смачного і ситного обіду. Суп виходить дуже ароматним завдяки великій кількості овочів, до того ж він корисний, знову-таки завдяки великій кількості овочів.
Оригінальність цього супу в тому, що фрикадельки готуються окремо від супу, запечіть в духовці, і додаються в суп тільки при подачі. За бажанням можна також трохи проварити в супі, щоб тефтелі пом'якшали. Але повторюся, що той варіант, який пропоную я, більш оригінальний і незвичайний. Далі дивіться мій детальний рецепт, як приготувати томатний суп з фрикадельками. Буде дуже смачно!
- Фарш - 300 грам
- Хліб - 2 скибочки
- Молоко - 1/2 склянки
- Яйце - 1 штука
- Картопля - 1-2 штук
- Морква - 1 штука
- Корінь селери - 1 штука
- Солодкий перець - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Помідори - 2-3 штук
- Куркума - 1/2 чайних ложки
- Лавровий лист - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Всі овочі: картопля, цибуля, моркву і корінь селери очистіть, помідори промийте.
Хліб розламати на невеликі шматки і замочіть в молоці.
Фарш змішайте з яйцем, хлібом, віджатим від молока, сіллю і перцем. Картопля натріть на дрібній тертці і також додайте до фаршу.
Гарненько перемішайте фарш до однорідної консистенції.
З фаршу сформуйте невеликі кульки і викладіть на деко. Запікайте фрикадельки в духовці при температурі 180 градусів приблизно 20-25 хвилин. Фрикадельки повинні стати золотистими зверху.
Закип'ятіть приблизно 2 літра води, додавши в неї лавровий лист. Морква і корінь селери поріжте дрібними кубиками. Відправте їх в киплячу воду.
Солодкий перець поріжте кубиками і відправте слідом в каструлю.
Дрібно поріжте цибулину і пасеруйте на сковороді в рослинному маслі.
Помідори поріжте і подрібніть за допомогою блендера. Надішліть отримане пюре до луку, туди ж покладіть куркуму і тушкуйте на повільному вогні 5 хвилин.
Потім відправте томатну заправку в суп і проваріть кілька хвилин.
Для подачі налийте суп в тарілки і покладіть в нього фрикадельки. Подавайте гарячим з чорним хлібом і зеленню. Смачного!