Томатний суп з курячими фрикадельками
(покроковий рецепт з фото)
Насолоджуйтеся прекрасним сезонним томатним супчиком, який так простий в своєму виконанні, чого не скажеш на перший погляд. Отже, сьогодні я покажу, як зробити томатний суп з фрикадельками!
Спробуйте самі зробити томатний суп з фрикадельками за цим рецептом. У моїй родині цей суп розходиться моментально! Ви можете використовувати будь-який інший фарш, який у вас виявиться в морозилці. Не забудьте прикрасити готову страву тертим сиром і рубаною петрушкою або базиліком. З рештою, думаю, razberetesy. Хай щастить!
- Цибуля - 1 штука (дрібно нарізати)
- Селера - 2 штуки (дрібно нарізати)
- Морква - 2 штуки (дрібно нарізати)
- Часник - 1-2 штук
- Помідори - 450 грам (свіжих або консервованих, перемолоть в комбайне)
- Курячий бульйон - 8 склянок
- Курячий фарш - 450 грам
- Хліб - 1 скибочку (висушити в духовці або скористатися тостером)
- Свіжа петрушка - 2 Ст. Ложки (дрібно нарізати)
- Пармезан - 2-5 Ст. Ложок (натерти + для прикраси)
- Сіль - За смаком
- Мелений чорний перець - 1/4 чайних ложки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
Нарізати цибулю, морква і селера дрібними кубиками. Розтопити одну столову ложку вершкового масла на дні середньої каструлі. Додати цибулю, морква, селера і подрібнений часник. Гасити протягом 5 хвилин на середньому вогні під кришкою, поки овочі не пом'якшать. Додати бульйон і перемелені помідори. Довести суп до кипіння.
Тепер саме час приготувати фрикадельки. Вимочіть скибочку засушеного хліба в молоці, розімніть його руками, щоб він став м'яким, після чого додайте до фаршу. Вбийте яйце, посоліть і поперчіть за смаком. Натріть цибулину на тертці і додайте в фарш, туди ж кладемо тертий пармезан і петрушку.
Формуємо фрикадельки і кладемо в киплячий суп. Потім додаємо макарони і варимо до повної готовності. Приправте сіллю і перцем за смаком.