Рецепт Італійський суп з курячими фрикадельками фото

Італійський суп з курячими фрикадельками
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Птах, Курка
Низькокалорійні
На обід
Супи

Суп виходить дуже смачний. Легкий, низькокалорійний. Ріпа - дуже корисний овоч. Його бажано не замінювати іншим продуктом. Готується швидко, і сім'я ваша буде в захваті.

Кількість порцій: 4
  • Буряк - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Курячі грудки - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Петрушка - За смаком
  • Яйце - 1 штука
  • Хлібні крихти - 2 Ст. Ложки
  • Горіх мускатний - За смаком
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
італійський суп з курячими фрикадельками - фото крок 1
1. Підготувати овочі. Моркву та ріпу потрібно нарізати соломкою. Лук і петрушку промити і дрібно подрібнити.
італійський суп з курячими фрикадельками - фото крок 2
2. Для того, щоб приготувати курячий фарш, треба грудки пропустити через м'ясорубку. У фарш додати яйце, дрібно порізані цибулю і петрушку, хлібні крихти і мускатний горіх. У фарш додати солі і перцю за смаком і вимісити ретельно.
італійський суп з курячими фрикадельками - фото крок 3
3. Закип'ятити в каструлі 1 літр води. З отриманого фаршу зліпити 16 фрикадельок і зварити у воді протягом 7 хвилин. Готові фрикадельки вийняти з води і відкласти в окремий посуд.
італійський суп з курячими фрикадельками - фото крок 4
4. У сковорідці нагріти масло і влити туди ½ склянки бульйону. Нарізані овочі пригасити в ньому кілька хвилин і викласти в каструлю.
італійський суп з курячими фрикадельками - фото крок 5
5. У каструлю вилити залишки бульйону і проварити його хвилин 10. У готовий суп викласти зварені фрикадельки і як тільки суп закипить, вимкнути вогонь. Суп повинен настоятися 10 хвилин в каструлі із закритою кришкою.

Схожі рецепти