Італійський суп з курячими фрикадельками
(покроковий рецепт з фото)
Суп виходить дуже смачний. Легкий, низькокалорійний. Ріпа - дуже корисний овоч. Його бажано не замінювати іншим продуктом. Готується швидко, і сім'я ваша буде в захваті.
Кількість порцій: 4
- Буряк - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Курячі грудки - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Петрушка - За смаком
- Яйце - 1 штука
- Хлібні крихти - 2 Ст. Ложки
- Горіх мускатний - За смаком
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
1. Підготувати овочі. Моркву та ріпу потрібно нарізати соломкою. Лук і петрушку промити і дрібно подрібнити.
2. Для того, щоб приготувати курячий фарш, треба грудки пропустити через м'ясорубку. У фарш додати яйце, дрібно порізані цибулю і петрушку, хлібні крихти і мускатний горіх. У фарш додати солі і перцю за смаком і вимісити ретельно.
3. Закип'ятити в каструлі 1 літр води. З отриманого фаршу зліпити 16 фрикадельок і зварити у воді протягом 7 хвилин. Готові фрикадельки вийняти з води і відкласти в окремий посуд.
4. У сковорідці нагріти масло і влити туди ½ склянки бульйону. Нарізані овочі пригасити в ньому кілька хвилин і викласти в каструлю.
5. У каструлю вилити залишки бульйону і проварити його хвилин 10. У готовий суп викласти зварені фрикадельки і як тільки суп закипить, вимкнути вогонь. Суп повинен настоятися 10 хвилин в каструлі із закритою кришкою.