Рецепт Картопляний суп-пюре з селерою і курячими галушками фото

Картопляний суп-пюре з селерою і курячими галушками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Молочні продукти, Птах, Картопля, Курка, Куряча грудка, Селера, Стебло селери
Дієтичне харчування, Пісні страви
На обід
Супи, Супи-пюре

Рецепт приготування картопляного супу-пюре з курячими галушками та селерою. Суп-пюре виходить густим і дуже смачним.

Для супу галушки варять окремо, а додають у вже готовий суп, розкладаючи їх по тарілках. Суп в приготуванні нескладний, а виходить дуже смачним.

  • Селера, стебло - 4 штуки
  • Картопля - 6 штук
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Вода - 2, 5 L
  • Вершки - 200 грам
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Сіль - 1 За смаком
  • Куряча грудка - 0, 5 штуки
  • Яйця - 1 штука
  • Перець - 1 За смаком
картопляний суп-пюре з селерою і курячими галушками - фото крок 1
1. Очищаємо картоплю, нарізаємо кубиками і заливаємо водою. Нарізаємо шматочками стебла селери, дрібно нарізаємо цибулю.
картопляний суп-пюре з селерою і курячими галушками - фото крок 2
2. Вершкове масло розтопити в каструлі, цибуля харчування, і хвилини дві обсмажуємо. Потім додаємо селера, хвилини дві обсмажуємо. Додамо картопля. Хвилини три все обсмажуємо, помішувати.
картопляний суп-пюре з селерою і курячими галушками - фото крок 3
3. Заливаємо водою овочі, доводимо до кипіння, вогонь зменшимо і до готовності картоплі варимо. Знімаємо з вогню і даємо охолонути.
картопляний суп-пюре з селерою і курячими галушками - фото крок 4
4. Готуємо галушки. Через м'ясорубку пропускаємо м'ясо, додамо яйце, подрібненої зелені, солимо і вимішуємо фарш. Фарш в холодильник, в блендері подрібнити овочі з супу. З фаршу за допомогою двох чайних ложок робимо галушки. Галушки опускаємо в киплячу воду, варимо, поки не спливуть.
картопляний суп-пюре з селерою і курячими галушками - фото крок 5
5. У каструлю переливаємо пюрірованние овочі, розігріємо і додамо вершки. Суп розмішати, розігріваємо, але не кип'ятимо.
картопляний суп-пюре з селерою і курячими галушками - фото крок 6
6. По тарілках розливаємо суп, в кожну тарілку кладемо галушки і посипаємо подрібненою зеленню селери.

Схожі рецепти