Картопляний салат з селерою
(покроковий рецепт з фото)
Класичний американський картопляний салат є дуже ситним блюдом, яким можна нагодувати велику кількість гостей. Також цей салат можна взяти з собою на пікнік!
Картопля повинен бути міцні сорти, НЕ розсипчастий. Після того як відваримо, відразу ж знімаємо шкірку, поки вона легко піддається. Картоплю нарізаємо кубиками, можна для смаку збризнути трохи оцтом (цей спосіб приготування прийшов до нас з німецьких картопляних салатів). Також можете поекспериментувати і додати в салат трохи маринованих огірочків, або ж замінити огірками маринований перець халапеньо.
Тепер вирушаємо на кухню і пробуємо приготувати простий рецепт картопляного салату з селерою!
- Катофель - 5 штук (зварити)
- Селера - 5-6 штук (дрібно нарізати)
- Яйця - 5-6 штук (зварити)
- Зелена цибуля - 1 штука (дрібно нарізати)
- Цибулина - 1/2 штуки (дрібно нарізати)
- Свіжий перець халапеньо - 2 штуки (вид чилі перцю. Дрібно нарізати)
- Маринований перець халапеньо - 1/3 штуки (продаються в банках)
- Braai - 1 щіпка (дрібно нарізати)
- Петрушка - 1 щіпка (дрібно нарізати)
- Майонез - 2 склянки
- Гірчичний - 2-3 Ст. Ложок (бажано дижонская )
- Мелений тмин - 1 1/2 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 1 1/2 чайних ложки
- Сіль - 1 1/2 чайних ложки
Відварюємо картоплю і яйця. Картоплю можна відварити в шкірці, потім обов'язково його очищаємо.
Нарізаємо всі овочі. Змішуємо в одній мисці.
Подрібнюємо зелень.
Нарізаємо зварену картоплю і змішуємо в загальній мисці. Додаємо до нього нарізану зелень. Змішуємо майонез, гірчицю, кмин, перець і сіль.
Гарненько перемішуємо салат і посипаємо зверху паприкою. Прикрашаємо гілочкою зелені.