Крабовий салат з селерою
(покроковий рецепт з фото)
Легкий, ніжний, соковитий і дуже цікавий салатик, в якому присутній полюбився багатьом дует селери і яблука, але крабові палички тут зовсім не зайві! Спробуйте!
Салат цілком можна віднести до дієтичних і корисним, якщо заправити його НЕ майонезом, а йогуртом або сметаною. Вибирати вам! Яблуко для салату краще брати кисло-солодке. А тепер розповідаю детально, як приготувати крабовий салат з селерою.
- Селера - 3 штуки (стебла)
- Крабові палички - 200 грам
- Куряче яйце - 2 штуки (варене)
- Яблуко - 1 штука
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Яйця заздалегідь відваріть і остудіть. Селера і яблуко добре помийте.
Дрібно наріжте крабові палички.
Потім додайте рубані кубиком яйця і нарізані шматочками стебла селери.
Яблука очистіть від шкірки і наріжте тонкими невеликими пластинами, додайте в салат. Заправте салат майонезом. Акуратно перемішайте, при необхідності посоліть за смаком.
Розкладіть в порційні салатники і подавайте до столу! Смачного!