Крабовий салат звичайний
(покроковий рецепт з фото)
Це дуже простий салат, який багато років не втрачає своєї популярності. Його можна приготувати на звичайний обід або вечерю для всієї родини, а також подати до святкового столу. Готуємо смачно і легко!
Цей салат в моїй родині "живе" вже багато років, але не втрачає своєї популярності. На всіх осінніх і зиязиках святах він завжди повинен бути на столі, це вимога моїх домочадців. А ще ми готуємо такий салат і в звичайний день, до обіду або вечері. Як приготувати крабовий салат звичайний? Це легко і просто: читаємо і дивимося рецепт, готуємо!
- Мал - 2/3 склянки (пропарений)
- Крабові палички - 150-200 грам
- Яйця - 4 штуки
- Огірки свіжі - 3-4 штук (невеликих)
- Перець болгарський - 1 штука
- Кукурудза - 150 грам (консервована)
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - 2/3 чайних ложки(0, 5 - для варіння рису)
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
Рис для салатів я завжди беру пропарений, він не розварюється і не злипається в салаті. Ретельно промиваємо рис, викладаємо його в каструльку, додамо сіль і заливаємо 0, 5 л води. Варимо до готовності.
Відварюємо яйця.
Відкидаємо зварений рис на друшляк, промиваємо холодною водою і залишаємо, нехай вся рідина стече, а самі поки займемося іншими інгредієнтами.
Ось все, що нам знадобиться для приготування салату. Огірочки у мене невеликі, тому їх не 3-4.
Нарізаємо вимиті огірки на кубики. Кубики можуть бути і дрібними, і побільше. Розмір залежить від вашого смаку.
Такими ж за розміром кубиками нарізаємо солодкий болгарський перець. Краще брати перець червоного кольору, салат вийде більш ошатним.
Нарізаємо крабові палички.
Очисти і narezhem яйця.
Всі інгредієнти у нас в мисці. Відкриваємо баночку кукурудзи, зливаємо з неї сік і додаємо в миску. Посипаємо сіллю, перцем, додамо майонез і перемішаємо.
І подаємо до столу в великому салатнику (або кожному їдцю в окремій тарілці). У мене салат був приготований до звичайного вечері, тому прикраса салату простеньке.