Рецепт Звичайний хліб для хлібопічки фото

Звичайний хліб для хлібопічки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Дріжджове тісто
Вегетаріанське харчування
Для дітей , На святковий стіл
Випічка , Хліб
Кількість порцій: 1
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Хочу поділитися рецептом, як приготувати простий хліб в хлібопічці. Це класичний спосіб, який займе дуже мало часу. А результат сподобається кожному.

Опис приготування:

Основною перевагою домашньої випічки хліба є його натуральність. Ви завжди отримуєте свіжий хлібець, коли вам зручно, свіжий і ароматний. Поставивши хлібопічку на відстрочку, ви з самого ранку зможете насолодитися гарячим хлібом прямо з печі.

  • Тепла вода - 240 мілілітрів
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Дріжджі сухі - 1, 5 чайних ложки
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Борошно пшеничне - 420 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
1
У ємності хлібопічки з'єднайте воду, цукор і дріжджі.
2
Через 10 хвилин додайте олію, борошно і сіль.
3
Виберіть основний режим випічки і натисніть"Пуск" .
4
Готовий хліб остудіть і пробуйте. Смачного!

Схожі рецепти