Звичайний хліб для хлібопічки
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися рецептом, як приготувати простий хліб в хлібопічці. Це класичний спосіб, який займе дуже мало часу. А результат сподобається кожному.
Основною перевагою домашньої випічки хліба є його натуральність. Ви завжди отримуєте свіжий хлібець, коли вам зручно, свіжий і ароматний. Поставивши хлібопічку на відстрочку, ви з самого ранку зможете насолодитися гарячим хлібом прямо з печі.
- Тепла вода - 240 мілілітрів
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Дріжджі сухі - 1, 5 чайних ложки
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Борошно пшеничне - 420 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
1
У ємності хлібопічки з'єднайте воду, цукор і дріжджі.
2
Через 10 хвилин додайте олію, борошно і сіль.
3
Виберіть основний режим випічки і натисніть "пуск" .
4
Готовий хліб остудіть і пробуйте. Смачного!