Пісний хліб для хлібопічки
(покроковий рецепт з фото)
Найпростіший рецепт в освоєнні чудо машини для випічки хліба - це рецепт, як приготувати пісний хліб в хлібопічці. Все що потрібно - це витратити кілька хвилин, щоб закинути інгредієнти.
Хлібопічку можна використовувати для випічки всіляких хлібобулочних виробів. На цей раз розповім про найпростіший спосіб випічки звичайного пісного хліба. Для нього не потрібні спеціальні інгредієнти або знання, все за вас зробить автоматика. Такий хліб можна зберігати, як звичайний: в хлібниці або пакеті.
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1, 5 Ст. Ложки
- Сухі дріжджі - 2 чайних ложки
1
В чашу хлібопічки насамперед влийте воду і рослинне масло, потім додайте сіль і цукровий пісок, борошно.
2
У центрі зробіть невелике заглиблення, додайте сухі швидкодіючі дріжджі.
3
Поверніть чашу в хлібопічку і закрийте кришку. Виставте параметр «1, 5 кілограма» і час - 3 годину 15 хвилин.
4
Не відкривайте хлібопічку до звукового сигналу про закінчення. Після цього дістаньте чашу і переверніть її, щоб хліб випав на решітку.
5
Оставьте буханку на 30 хвилин, а потім вже пробуйте.