Рецепт Хліб для хлібопічки «Scarlett» фото

Хліб для хлібопічки «Scarlett»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто
Пісні страви
На полуденок, На сніданок
Випічка, Хліб

Приготування домашнього хліба - заняття відповідальне і копітка, якщо у вас немає хлібопічки. Завдяки сучасній техніці для випічки зробити домашній хліб можна швидко і дуже легко.

Ніяка інша готова випічка не замінить домашній хліб. Століття сучасних технологій характеризується тим, що людство має можливість готувати швидко за допомогою спеціальної техніки. Щоб зробити хліб для хлібопічки "скарлет", потрібен мінімум продуктів і трохи часу. Ця техніка все готує сама, від вас вимагається тільки закласти все в чашу і натиснути потрібну функцію. Як це зробити - докладніше в рецепті далі.

  • Борошно - 500 грам
  • Вода - 320 мілілітрів
  • Сухі дріжджі - 1, 5 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Сухе молоко - 1, 5 Ст. Ложки
  • Цукор - 1, 5 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 чайних ложок
хліб для хлібопічки
1. Цю хлібопічку я вибрала не випадково: вона компактна, функціональна і ідеально підходить для невеликої сім'ї. У ній 12 функцій, усіма з яких я завжди користуюся (є навіть приготування тіста для домашньої локшини / макаронів).
хліб для хлібопічки
2. Приготування хліба в такій техніці - одне задоволення. Найчастіше я випікаю звичайний білий або французький хліб. До неї йде книга з рецептами, але можна готувати і за цим рецептом.
хліб для хлібопічки
3. Крім цього, до хлібопічці йде мірний стакан і ложка, що дуже зручно і не потрібно мати на кухні спеціальні ваги. Все відміряється згідно інструкції за допомогою цих засобів.
хліб для хлібопічки
4. Чаша в цій хлібопічці зручна і містка (з антипригарной поверхнею). Іноді я експериментую, знаходячи свій ідеальний рецепт. З добавок люблю використовувати кмин, кунжут і насіння. Отже, засинаєте все інгредієнти і включаєте потрібний режим.
хліб для хлібопічки
5. Потім закриваєте кришкою і залишаєте техніку, вона сама все приготує. В середньому на приготування хліба йде близько 2, 5 годин. Дуже важливо, щоб сухі дріжджі були свіжими (сухі дріжджі теж краще тримати в холодильнику). Молоко теж потрібно використовувати сухе.
хліб для хлібопічки
6. Якщо ви обмежені в часі, то можна використовувати функцію "прискорений хліб", але по ньому випічка виходить більш щільною і не так добре піднімається. Якщо вам потрібно відкласти час випічки, в цій хлібопічці є функція "таймер" . Після приготування хліб ще трохи коштує і вже потім безперешкодно витягується.

Схожі рецепти