Хліб для хлібопічки
(покроковий рецепт з фото)
Все частіше замість покупного хліба господині переходять на його випічку в домашніх умовах. Зробити це можна за допомогою духовки, мультиварки, хлібопічки. Розповім, як приготувати хліб для хлібопічки.
Ви можете зробити будь-який хліб за допомогою цієї техніки. Є спеціальні цикли замісу для житнього, білого, зернового, французького хліба, а також для приготування інших видів випічки (наприклад, кексів, пироги). Хлебопечка за вас зробить заміс і випічку хліба, вам залишиться тільки насолоджуватися смачною випічкою.
- Вода очищена - 1 Склянка
- Цукровий пісок - 2 Ст. Ложки
- Дріжджі - 2, 5 чайних ложки
- Соняшникова олія - 1/4 склянки
- Борошно пшеничне - 3 склянки
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
1
Воду підігрійте до кімнатної температури, потім влийте її в чашу хлібопічки, додайте цукровий пісок, дріжджі.
2
Залиште вміст чаші на п'ятнадцять хвилин, до появи дрібних бульбашок.
3
Через необхідний час додайте рослинне масло, просіяне борошно і сіль.
4
Увімкніть режим для випічки білого хліба і випікайте до закінчення процесу, потім перекладіть хліб на решітку і трохи остудіть.