Рецепт Хліб для хлібопічки фото

Хліб для хлібопічки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , Дріжджове тісто
Пісні страви
На полуденок , На сніданок
Випічка , Хліб
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 3 г. 30 хв.

Все частіше замість покупного хліба господині переходять на його випічку в домашніх умовах. Зробити це можна за допомогою духовки, мультиварки, хлібопічки. Розповім, як приготувати хліб для хлібопічки.

Опис приготування:

Ви можете зробити будь-який хліб за допомогою цієї техніки. Є спеціальні цикли замісу для житнього, білого, зернового, французького хліба, а також для приготування інших видів випічки (наприклад, кексів, пироги). Хлебопечка за вас зробить заміс і випічку хліба, вам залишиться тільки насолоджуватися смачною випічкою.

  • Вода очищена - 1 Склянка
  • Цукровий пісок - 2 Ст. Ложки
  • Дріжджі - 2, 5 чайних ложки
  • Соняшникова олія - 1/4 склянки
  • Борошно пшеничне - 3 склянки
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
1
Воду підігрійте до кімнатної температури, потім влийте її в чашу хлібопічки, додайте цукровий пісок, дріжджі.
2
Залиште вміст чаші на п'ятнадцять хвилин, до появи дрібних бульбашок.
3
Через необхідний час додайте рослинне масло, просіяне борошно і сіль.
4
Увімкніть режим для випічки білого хліба і випікайте до закінчення процесу, потім перекладіть хліб на решітку і трохи остудіть.

Схожі рецепти