Салат з селерою і куркою
(покроковий рецепт з фото)
Корисний, смачний, нескладний і досить ситний салатик хочу запропонувати вам в якості ідеї для перекусу. Рецепт дійсно класний, так що рекомендую взяти на замітку обов'язково!
Перед вами пікантний і оригінальний варіант, як приготувати салат з селерою і куркою, доповнений сушеними ягодами журавлини. В якості заправки рекомендую суміш майонезу і натурального йогурту, буде відмінно. Подавати до столу страву можна як в салатник, так і на грінках, наприклад. Якщо зваріть курочку заздалегідь, то весь процес не займе у вас більше 10 хвилин.
- Куряча грудка - 2 штуки (відварна)
- Стебло селери - 200 грам
- Sushenaya Cranberries - 200 грам
- Натуральний йогурт - 100 грам
- Майонез - 50 грам
- Цибулина - 1 штука (маленька)
- Тархуна - 1 щіпка (по бажанню)
- Сіль і перець - За смаком
1. Курячі грудки відваріть, остудіть і наріжте невеликими кубиками.
2. Вимийте, обсушити селера і дрібно наріжте.
3. Очистіть і подрібніть невелику цибулину.
4. З'єднайте всі інгредієнти в салатник. Додайте журавлину. Окремо приготуйте заправку: йогурт, майонез, сіль і перець за смаком. Для аромату можна додати тархун. Ретельно перемішайте всі і викладіть в салатник.
5. Акуратно все перемішайте - і можете подавати до столу.
Смачного!
Смачного!