Салат з куркою і селерою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 30 хв.
Смачна ідея для відмінного салату. Ця страва замінить собою повноцінний вечерю або буде чудовим доповненням до обіду. Готується дуже швидко, незважаючи на те, що доведеться обсмажувати куряче м'ясо.
Опис приготування:
Якщо вам подобаються страви з селерою, цей салат напевно доведеться вам до смаку. Ситний і корисний салат готується досить швидко, і не дивіться, що в його складі є обсмажене м'ясо. Куряче філе готується дуже швидко, і, поки ви будете займатися іншими інгредієнтами, воно встигне і обсмажити, і охолонути. Ну ось, тепер ви будете знати, як приготувати смачний салат з куркою і селерою. Смачного!
- Куряче філе - 400-500 грам
- Селера стеблової - 8-10 штук
- Виноград - 250 грам
- Насіння соняшника - 100 грам
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Паприка мелена - 1 Чайна ложка
- Спеції для курки - 0, 5 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
- Сіль - 2 щіпки (за смаком)
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
В першу чергу приготуємо курку. Нарізаємо філе на маленькі шматочки, додаємо оливкову олію і спеції. Перемішуємо і викладаємо на добре розігріту сковороду. Обсмажуємо до готовності, потім охолоджуємо.
Для салату будемо використовувати насіння, але можна змішати з горішкам.
Обсмажуємо насіння на сухій сковороді і охолоджуємо.
Помиємо стебла селери.
Нарізаємо черешки тонкими скибочками.
Помиємо виноград.
Розрізаємо виноградинки навпіл, видаляємо кісточки.
Перемішуємо все підготовлені інгредієнти з майонезом ... І наш салат готовий!