Салат «південний» з куркою і селерою
(покроковий рецепт з фото)
Цей простий салат виявився на рідкість смачним. Більш того, його можна готувати і в свята. Наприклад, їм можна наповнити тарталетки. Пропоную приготувати салат "південний" з куркою і селерою.
Салат "південний" з куркою і селерою - це відмінна альтернатива традиційним салатів. Сьогодні поділюся рецептом, як приготувати цей незвичайний, але дуже цікавий салат. Найчастіше його роблять із залишків запеченої курки, також можна взяти копчену курочку, виходить теж дуже смачно. Салат добре збалансований, він ситний, трохи солоний, а хрусткий селера надає пікантну свіжу нотку. Такий салатик відмінно підійде на повсякденний стіл, але і на святковому він буде доречний. Швидко, просто і смачно. Обов'язково спробуйте!
- Курка - 500 грам (запечена)
- Селера - 4 штуки (стебла)
- Огірки солені - 3-4 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яйця - 1 штука
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 1/4 чайних ложки
- Гірчичний - 1 Чайна ложка(dizhonskaя)
- Майонез - 100 грам
Курку запечіть в духовці і остудіть, відокремте м'ясо від кісток. Яйце відварити.
Поржьте курку дрібним кубиком.
Селера помийте, очистіть від волокон і наріжте дрібними кубиками.
Лук почистіть і наріжте дрібними кубиками. Огірки так само дрібно наріжте.
Всипте всі інгредієнти в глибокий посуд, додайте майонез.
Додати сіль, поперчіть, додайте ложку гірчиці.
Відварене яйце почистіть і дрібно поріжте. Додайте в салат і гарненько все перемішайте. Салат готовий!