Кукурудзяний пудинг «південний»
(покроковий рецепт з фото)
Ароматна, соковита, ніжна кукурудза сьогодні стане основою смачного і ситного пудингу. Рецепт, як приготувати кукурудзяний пудинг "південний", досить простий і нескладний у приготуванні.
Рецепт, як приготувати кукурудзяний пудинг "південний", впевнена, особливо сподобається дітям і всім тим, хто любить кукурудзу. Тут просто божевільна кількість кукурудзи: і зерна, і кукурудзяна мука. На кухні буде дійсно витати аромат кукурудзи, від якого ви будете через кожну хвилину поглядати на годинник в очікуванні, коли ж пудинг можна буде діставати з духовки. Що ж, дочекайтеся свого часу і негайно насолоджуйтеся незвичайним і оригінальним блюдом!
- Кукурудза консервована - 2 склянки
- Цукор - 1/3 склянки
- Сіль - 1 Чайна ложка (без гірки)
- Яйця - 3-4 штук
- Молоко - 200 мілілітрів
- Вершкове масло - 30 грам
- Заголовок для палітурки - 2/3 склянки
- Мускатний горіх - 1/2 чайних ложки
Приготуйте всі необхідні інгредієнти. Я використовую консервовану кукурудзу, але можна взяти і качан свіжої кукурудзи. Просто відваріть його, а потім ножем зріжте зерна.
Зерна кукурудзи змішайте з цукром і сіллю.
В окремій мисці змішайте спочатку все рідкі інгредієнти: молоко, яйця, розтоплене вершкове масло, збийте вінчиком. Потім додайте кукурудзяну муку і мускатний горіх. Гарненько все перемішайте віночком.
Тепер всипте кукурудзу і добре перемішайте віночком.
Форму для запікання змастіть вершковим маслом. Вилийте кукурудзяну масу. Форму для запікання поставте в більшу за розміром форму, в яку налийте воду. Запікайте пудинг в духовці протягом 45-60 хвилин, поки пудинг не перестане бути рідким.
Зверху на готовому пудингу може з'явиться кратер. Це означає, що пудинг готовий.
Негайно подавайте пудинг до столу, він дуже смачний!