Рецепт Південний кукурудзяний хліб фото

Південний кукурудзяний хліб
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Випічка, Хліб

Цей хліб готують в чавунній сковороді, яку спершу розігрівають окремо. Ви могли бачити солодку його версію, а цей готується на жирі з бекону. Записуйте, як приготувати південний кукурудзяний хліб.

Цукор в цьому рецепті лише підсилює смак кукурудзяної муки, але ніяк не впливає на солодкість хліба. Готове тісто вигладивают в гарячу сковороду, завдяки чому утворюється приємна скоринка. Використовуйте кукурудзяну муку або суміш пшеничного з кукурудзяної.

  • Бекон - 1 скибочку
  • Заголовок Бондюель - 2 склянки
  • Сода - 2 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Яйця - 1 штука
  • Бавовна (кефір) - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 6 Ст. Ложок
південний кукурудзяний хліб - фото крок 1
1. Чавунну сковороду розігрійте на вогні і викладіть в неї скибочку бекону, витопите з нього жир, потім приберіть цей шматочок. Поставте сковороду в розігріту до 200 градусів духовку.
південний кукурудзяний хліб - фото крок 2
2. Змішайте борошно з содою, сіллю, цукром. В іншій мисці змішайте яйця і сколотини, додайте розтоплене вершкове масло. Змішайте рідкі інгредієнти з сухими, якщо тісто занадто сухе, додайте ще ¼ склянки сколотин (кефіру). Дістаньте сковороду з духовки і викладіть тісто.
південний кукурудзяний хліб - фото крок 3
3. Розрівняйте тісто рівним шаром і знову відправте сковороду в духовку, запікайте ще 20 хвилин.
південний кукурудзяний хліб - фото крок 4
4. Готовий хліб остудіть протягом 10-30 хвилин, а потім нарізуйте шматочками і пробуйте.

Схожі рецепти