Салат з копченою куркою і селерою
(покроковий рецепт з фото)
Курка смачна в будь-якому вигляді (відварна, смажена, копчена, запечена). Особливої пікантності салату додає мигдаль, естрада. Розповім сьогодні, як приготувати салат з копченою куркою і селерою.
Салат - це не завжди достатньо овочів та зелені. У мене залишалася копчена курка, тому вирішив її використовувати для салату. Копченості привносять особливу пікантність. Салат можна подати в тарілці або на обжаренном тості.
- Майонез - 1/2 склянки
- Лимонний сік - 3/4 Ст. Ложки
- Дижонская гірчиця - 1 Ст. Ложка
- Естрагон сушений - 1, 5 Ст. Ложки
- Йогурт - 1/4 склянки
- Копчена курка - 450 грам
- Селера - 1/2 штуки (стебло)
- Червона цибуля - 1/2 штуки
- Мигдаль - 3/4 склянки
- Braai - 1/2 пучка
- Сіль, перець - За смаком
1
Готую заправку: в миску кладу майонез, додаю лимонний сік, гірчицю, сушений естрагон, йогурт, перемішую віночком.
2
Курку нарізаю великими шматками. Селера, червона цибуля і кинзу подрібнюю. Мигдаль нарізаю великими шматочками.
3
У миску складаю всі підготовлені інгредієнти, заправляю салат приготовленим соусом, солю і перчу. Прикрашаю залишками мигдалю і кінзою.