Рецепт Салат з копченою куркою і селерою фото

Салат з копченою куркою і селерою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Курка , Горіхи , Мигдаль , Селера , Курка копчена , Стебло селери
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 6
Час приготування: 45 хв.

Курка смачна в будь-якому вигляді (відварна, смажена, копчена, запечена). Особливої ​​пікантності салату додає мигдаль, естрада. Розповім сьогодні, як приготувати салат з копченою куркою і селерою.

Опис приготування:

Салат - це не завжди достатньо овочів та зелені. У мене залишалася копчена курка, тому вирішив її використовувати для салату. Копченості привносять особливу пікантність. Салат можна подати в тарілці або на обжаренном тості.

  • Майонез - 1/2 склянки
  • Лимонний сік - 3/4 Ст. Ложки
  • Дижонская гірчиця - 1 Ст. Ложка
  • Естрагон сушений - 1, 5 Ст. Ложки
  • Йогурт - 1/4 склянки
  • Копчена курка - 450 грам
  • Селера - 1/2 штуки (стебло)
  • Червона цибуля - 1/2 штуки
  • Мигдаль - 3/4 склянки
  • Braai - 1/2 пучка
  • Сіль, перець - За смаком
1
Готую заправку: в миску кладу майонез, додаю лимонний сік, гірчицю, сушений естрагон, йогурт, перемішую віночком.
2
Курку нарізаю великими шматками. Селера, червона цибуля і кинзу подрібнюю. Мигдаль нарізаю великими шматочками.
3
У миску складаю всі підготовлені інгредієнти, заправляю салат приготовленим соусом, солю і перчу. Прикрашаю залишками мигдалю і кінзою.

Схожі рецепти