Курячий суп з галушками, селерою і кабачками
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування курячого супу з галушками, кабачками і селерою. Досить нескладний і дуже смачний рецепт супу.
Смачний суп з селери, кабачка і моркви. У бульйон з приправ додаємо тільки перець чорний горошком. У готовий суп можна додавати сметану.
- Куряча грудка - 1 штука
- Кабачок - 1 штука
- Селера - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 0, 5 штуки
- Морква - 0, 5 штуки
- Перець і сіль - 1 За смаком
- Вершкове масло - 20 грам
- Яйце - 1 штука
- Зелень - 1 За смаком
1. В першу чергу знімаємо шкірку з курячої грудки. М'ясо можна пропустити через м'ясорубку або дрібно нарізати. Потім додати до нього подрібнену зелень, яйце і трохи посолити, замісити фарш. Поставимо на час фарш в холодильник. Курячі кісточки кладемо в каструлю з водою, додамо шкіру і трохи м'яса. Ставимо варитися бульйон. Очищаємо цибулю і дрібно його нарізаємо. Маленькими кубиками нарізаємо інші овочі.
2. Розтопимо в каструлі вершкове масло. Додаємо сюди цибулю і кілька хвилин тушкуємо, потім засипаємо інші овочі (кабачок не кидаємо) хвилин десять на невеликому вогні все разом тушкуємо. Приправляємо лимонним соком і перцем, додаємо кінзу.
3. Вливаємо бульйон і доводимо до кипіння. Додаємо кабачок. Доводимо до кипіння, вогонь зменшуємо, приправляем сіллю. Суп варимо до готовності кабачка.
4. У холодну воду опускаємо дві чайні ложки, потім Зачерпніть однієї ложечкою фарш, зверху притискаємо фарш другий ложечкою, щоб вийшла гладка красива галушка.
5. У суп опускаємо сфорязикні галушки і до готовності варимо. Готові галушки повинні спливти. Готовий суп розливаємо по тарілках.