Рецепт Курячий суп з галушками, селерою і кабачками фото

Курячий суп з галушками, селерою і кабачками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряча грудка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Супи
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт приготування курячого супу з галушками, кабачками і селерою. Досить нескладний і дуже смачний рецепт супу.

Опис приготування:

Смачний суп з селери, кабачка і моркви. У бульйон з приправ додаємо тільки перець чорний горошком. У готовий суп можна додавати сметану.

  • Куряча грудка - 1 штука
  • Кабачок - 1 штука
  • Селера - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 0, 5 штуки
  • Морква - 0, 5 штуки
  • Перець і сіль - 1 За смаком
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Зелень - 1 За смаком
курячий суп з галушками, селерою і кабачками - фото крок 1
1. В першу чергу знімаємо шкірку з курячої грудки. М'ясо можна пропустити через м'ясорубку або дрібно нарізати. Потім додати до нього подрібнену зелень, яйце і трохи посолити, замісити фарш. Поставимо на час фарш в холодильник. Курячі кісточки кладемо в каструлю з водою, додамо шкіру і трохи м'яса. Ставимо варитися бульйон. Очищаємо цибулю і дрібно його нарізаємо. Маленькими кубиками нарізаємо інші овочі.
курячий суп з галушками, селерою і кабачками - фото крок 2
2. Розтопимо в каструлі вершкове масло. Додаємо сюди цибулю і кілька хвилин тушкуємо, потім засипаємо інші овочі (кабачок не кидаємо) хвилин десять на невеликому вогні все разом тушкуємо. Приправляємо лимонним соком і перцем, додаємо кінзу.
курячий суп з галушками, селерою і кабачками - фото крок 3
3. Вливаємо бульйон і доводимо до кипіння. Додаємо кабачок. Доводимо до кипіння, вогонь зменшуємо, приправляем сіллю. Суп варимо до готовності кабачка.
курячий суп з галушками, селерою і кабачками - фото крок 4
4. У холодну воду опускаємо дві чайні ложки, потім Зачерпніть однієї ложечкою фарш, зверху притискаємо фарш другий ложечкою, щоб вийшла гладка красива галушка.
курячий суп з галушками, селерою і кабачками - фото крок 5
5. У суп опускаємо сфорязикні галушки і до готовності варимо. Готові галушки повинні спливти. Готовий суп розливаємо по тарілках.

Схожі рецепти