Курячий суп з галушками
(покроковий рецепт з фото)
Курячий суп з галушками належить українській кухні. Смачний суп робиться з готовою просмажене куркою і нежирними вершками. Спробуйте.
Курячий суп з галушками може повністю замінити обід, а не послужити тільки першою стравою. Дуже ситний, з насиченим смаком, суп полюбиться всім вашим домочадцям. Галушки краще зварити заздалегідь. Розповім в двох словах, як зробити галушки в домашніх умовах. Тісто для галушок готується просто - збийте одне яйце, додайте 50 мл молока, і 100 грам борошна. Якщо тісто виходить дуже рідким, додайте ще борошна. Без зайвих спецій і праці. Зробіть галушки заздалегідь, трохи відваріть, щоб бути впевненими, що в супі вони не розваряться. Потім, як зазначено в рецепті нижче, в потрібний момент додавайте галушки в суп разом з іншими інгредієнтами. Приємного вам апетиту.
- Куряча грудка - 2 штуки
- Часниковий порошок - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - За смаком (для смаження.)
- Вершкове масло - 100 грам
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Ріпчаста цибуля - 1-2 штук
- Селера - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Борошно - 50 грам
- Нежирні вершки - 50 мілілітрів
- Гаряча вода - 700-750 мілілітрів
- Галушки - 500 грам
- Морква - 1-2 штук
- Шпинат - 50 грам
- Пучок петрушки - 1 штука