Суп курячий з галушками
(покроковий рецепт з фото)
Наваристий, дуже апетитний і ситний суп курячий з галушками в домашніх умовах - це чудовий варіант обіду для дітей і дорослих. Хочу поділитися з вами дуже простим рецептом його приготування.
Варіантів, як приготувати суп курячий з галушками може бути досить багато. З відвареної птиці можна навіть зробити фрикадельки, додати вермішель або найрізноманітніші овочі. Даний варіант простий, але від цього не менш вдалий. Такий супчик чудово підійде для раціону навіть найменших, так що придивіться до рецептом.
- Курка - 500 грам
- Цибулина - 1-2 штук
- Морква - 1-2 штук
- Картопля - 2-4 штук
- Яйце - 1 штука
- Молоко або вода - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 5-6 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 За смаком
- Спеції - 1 За смаком
- Зелень - 1 За смаком
1. Ось такий вельми скромний набір інгредієнтів вам потрібно, щоб повторити цей простий рецепт супу курячого з галушками на вашій кухні. Для початку необхідно зварити бульйон. Для цього вимийте курочку, надішліть її в каструлю з водою і поставте варитися до м'якості. При бажанні в бульйон можна додати овочі, коріння, спеції.
2. Після деформації бульйону, акуратно діставши курочку. Знову відправте на вогонь і доведіть до кипіння. Підсолити за смаком. Очистіть картопля і наріжте невеликими шматочками. Надішліть в киплячий бульйон.
3. На сковороді розігрійте трохи рослинного масла. Очистіть цибулю і моркву, обсмажте на середньому вогні. Додайте овочі в суп, продовжуйте варити.
4. У невеликій мисці збийте з дрібкою солі яйце. Додайте просіяне борошно і молоко (можна воду). Тісто має бути рідкуватий.
5. Розберіть курочку, надішліть м'якоть в суп. За допомогою чайної ложки сформуйте невеликі галушки, викладіть їх в каструлю. Варіть ще буквально хвилин 5, поки вони все не спливуть на поверхню. Тепер суп курячий з галушками в домашніх умовах готовий. Додайте подрібнену зелень, накрийте кришкою і залиште на 10-15 хвилин, щоб настоявся.