Рецепт Грецький томатний суп фото

Грецький томатний суп
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
Овочі , Бобові , Квасоля
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю
Супи
Кількість порцій: 3
Час приготування: 30 хв.

Відмінний суп без особливого клопоту. Ніякої засмажкою, легкий пісний варіант! квасоля, томати, цибулю і моркву - ось основні інгредієнти даного супу. Підійде таке блюдо і любителям рахувати калорії!

Опис приготування:

Якщо ви візьмете консервовану квасолю, варіння супу не займе багато часу. До речі, підійде і квасоля, консервована в томатному або гострому соусі, тоді можна додати в суп і рідина. Кореневої селера можна замінити черешкові. Пробуйте!

  • Квасоля біла консервована - 350 грам(1 банку)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Томати у власному соку - 400 мілілітрів
  • Масло оливкове - 2-3 Ст. Ложок
  • Бульйон - 1 літр (або вода)
  • Орегано - 1 Чайна ложка
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Оливки - За смаком
грецький томатний суп - фото крок 1
Закип'ятіть бульйон або воду. Опустіть нарізану брусочками корінь селери, дайте закипіти ще раз.
грецький томатний суп - фото крок 2
Додайте моркву, нарізану брусочками і половинку цибулини, нашатковану подрібніше. Варіть хвилин 5. Додайте консервовану квасолю, слив рідина і ополоснув холодною водою.
грецький томатний суп - фото крок 3
Пробийте блендером помідори у власному соку і додайте в суп. Додати сіль за смаком вир. Варіть ще 5 хвилин.
грецький томатний суп - фото крок 4
Додайте в суп лавровий лист і орегано. Накрийте каструлю кришкою, вимкніть вогонь і дайте настоятися хвилин 20.
грецький томатний суп - фото крок 5
При подачі в тарілки додайте тонко нарізану половинку лука, кілька штук маслин і оливок, зелень петрушки. Збризніть оливковим маслом і подавайте.

Схожі рецепти