Рецепт Курячий суп «грецький» фото

Курячий суп «грецький»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
Овочі , Птах , Курка , Крупи
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід
Супи
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Сьогодні поділюся з вами одним з варіантів, як приготувати курячий грецький суп. Він виходить смачним, густим і ситним, з цікавим поєднанням курячого бульйону і кислинкою лимона.

Опис приготування:

Цей смачний і ситний суп добре зігріває і заряджає бадьорістю на весь день. Його можна приготувати всього за півгодини за уязика, що у вас є готовий курячий бульйон і відварене куряче м'ясо. Приємних вам клопоту на кухні!

  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Морква - 1 штука
  • Кабачок - 300 грам
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Курка - 400 грам (відварна)
  • Бульйон - 700-800 мілілітрів
  • Жовток - 2 штуки
  • Лист лавровий - 1 штука
  • Лимон - 1 штука
  • Кріп - 1 пучок
  • Маслини - 10 штук (за смаком)
  • Манька - 2-3 Ст. Ложок
курячий суп
Підготуйте необхідні продукти. М'ясо наріжте шматочками. Овочі помийте, очистіть.
курячий суп
Лук і кабачок наріжте дрібними кубиками, моркву натріть на крупній тертці, часник подрібніть. Масло розігрійте в глибокій сковороді або сотейнику. Пасеруйте цибулю і часник до прозорості, додайте моркву, кабачок, обсмажуйте протягом 5 хвилин.
курячий суп
Влийте 1 склянки бульйону, доведіть до кипіння.
курячий суп
Жовтки розмішайте з 1/2 склянки бульйону і влийте тонкою цівкою в сковороду, перемішайте.
курячий суп
Додайте куряче м'ясо, бульйон і лавровий лист. Додайте манку, перемішайте. Варіть протягом 10 хвилин.
курячий суп
Влийте лимонний сік (з 1/2 лимона), provara 5 хвилин, зніміть з вогню.
курячий суп
Подавайте з подрібненим кропом і скибочкою лимона. Я за смаком додала трохи маслин. Смачного!

Схожі рецепти