Рецепт Грецький йогурт «Izbenka» фото

Грецький йогурт «Izbenka»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Молочні продукти , Молоко
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 10 г. 0 хв.

Розповім вам, як приготувати грецький йогурт"избенками" . Принаймні за смаком він нічим кардинально не відрізняється від покупного йогурту цієї фірми. Шляхом проб у мене вийшло так само смачно!

Опис приготування:

За цим рецептом виходить смачне і дуже ніжне на смак молочну страву, рекомендую спробувати! звичайно, я пробувала робити блюдо з різних заквасок, але, як не складно було здогадатися, а саме закваска "Izbenki" робить грецький йогурт схожим на той, що виробляє сам цей бренд! Так що пробуйте, ось рецепт!

  • Молоко - 800 мілілітрів
  • Дріжджі - 130 мілілітрів (якщо знайдете, Беррі zakvasku з "Izbenki & Quot; , тоді смак вийде таким, як в йогурті цієї фірми)
  • Мед - 1 Чайна ложка
грецький йогурт
1. Молоко не повинно бути пастеризованим або кип'яченим, краще брати домашнє Жирненький молочко. Греєм його в чистій каструлі до температури не більше 40 градусів.
грецький йогурт
2. Далі додамо закваску, акуратно перемішати. Ємність з йогуртом далі накриємо кришкою і укутати рушником, нехай 8 годин стоїть, а ви його в цей час не трусіть і не перемішуйте.
грецький йогурт
3. Отримайте рідкуватий йогурт. Його вже можна вживати, але грецький сам по собі більш густий, тому я його ще раз відціджую через сито і залишаю ще на пару годин в спокої. Потім додайте ложечку меду і подавайте йогурт до столу!

Схожі рецепти