Йогурт з катику
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати айран з катика, смачний і освіжаючий напій! взагалі, бачила його в продажу в магазинах, і завжди думала, що це щось особливе. Виявилося, все набагато простіше!
Розповім, як приготувати айран з катика. Смачний і ніжний по консистенції вийде напій, всім рекомендую спробувати! Він відмінно втамує спрагу і, як мені здається, ідеально доповнить собою будь-яку трапезу, наприклад, гарячу картоплю пюре, запечене м'ясо або овочевий салат!
- Йогурт - 1 літр
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Вода - 0.5 L
- Сіль - За смаком
- Огірок - 1 штука
1. Огірок миємо й очищаємо від шкірки. Перетираємо в блендері разом з катиком і сметаною. Додаємо воду і збиваємо до однорідності.
2. Розливаємо по високих келихах, охолоджуємо в холодильнику близько 10 хвилин. Додамо в кожен келих по дрібці солі.
3. За бажанням можна додати спеції і нарубану зелень. Смачного!