Рецепт Йогурт з катику фото

Йогурт з катику
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Молочні продукти , Йогурт
Низькокалорійні
На полуденок , На швидку руку
Напої
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 25 хв.

Розповім, як приготувати айран з катика, смачний і освіжаючий напій! взагалі, бачила його в продажу в магазинах, і завжди думала, що це щось особливе. Виявилося, все набагато простіше!

Опис приготування:

Розповім, як приготувати айран з катика. Смачний і ніжний по консистенції вийде напій, всім рекомендую спробувати! Він відмінно втамує спрагу і, як мені здається, ідеально доповнить собою будь-яку трапезу, наприклад, гарячу картоплю пюре, запечене м'ясо або овочевий салат!

  • Йогурт - 1 літр
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Вода - 0.5 L
  • Сіль - За смаком
  • Огірок - 1 штука
йогурт з катику - фото крок 1
1. Огірок миємо й очищаємо від шкірки. Перетираємо в блендері разом з катиком і сметаною. Додаємо воду і збиваємо до однорідності.
йогурт з катику - фото крок 2
2. Розливаємо по високих келихах, охолоджуємо в холодильнику близько 10 хвилин. Додамо в кожен келих по дрібці солі.
йогурт з катику - фото крок 3
3. За бажанням можна додати спеції і нарубану зелень. Смачного!

Схожі рецепти