Рецепт Банановий йогурт фото

Банановий йогурт
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Молочні продукти , Фрукти , Банан
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На полуденок
Напої , Фруктові
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Ласси - холодний напій на основі йогурту і фруктів, який популярний в Індії, Шрі-Ланці та Пакистані. Його п'ють у спеку, щоб втамувати спрагу або під час обіду, щоб"загасити вогонь" від гострої їжі.

Опис приготування:

Бувають солодкі і солоні ласси. Спеції можуть додаватися абсолютно різноманітні. У мене сьогодні з мускатним горіхом і цілком нейтральний за смаком, незважаючи на наявність меду.

  • Банан - 1 штука
  • Йогурт грецький - 130 мілілітрів
  • Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
  • Цедра лимону - 1 Чайна ложка
  • Мускатний горіх - 1 щіпка
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Вода крижана - 100 мілілітрів
  • Лід - 2 Ст. Ложки
банановий ласси - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Заздалегідь приготуйте лід і охолодіть воду.
банановий ласси - фото крок 2
Банан очистіть і наріжте кружальцями. Пробийте блендером шматочки банана з йогуртом.
банановий ласси - фото крок 3
Додайте мед і свіжовичавлений лимонний сік. Знову збийте.
банановий ласси - фото крок 4
Потім додайте мускатний горіх і крижану воду. Збийте.
банановий ласси - фото крок 5
Базовий напій, приготований.
банановий ласси - фото крок 6
На дно склянок покладіть розколотий на невеликі шматочки лід і залийте основою.
банановий ласси - фото крок 7
Посипте свіжої цедрою лимона і можна насолоджуватися!
банановий ласси - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти