Йогурт
(покроковий рецепт з фото)
Йогурт - молочний напій, популярний серед кавказьких і тюркських народів. Він відмінно освіжає і пробуджує апетит. Обов'язково спробуйте приготувати айран будинку, це дуже просто! вперед!
Йогурт - молочний напій, поширений на Північному Кавказі і в Азербайджані. Готується він шляхом змішування блендером води, густого йогурту, зелень і солі. Як зелені ви можете вибрати м'яту, петрушку, ін. Часник можна не додавати. Отже, рецепт - перед вами.
- Натуральний йогурт - 500 мілілітрів
- Кубики льоду - 5-6 штук
- Сіль - - За смаком
- Часник - 2-3 зубчиків
- Свіжа м'ята (листочки) - 2-4 штук
- Вода - 500 мілілітрів (можна замінити мінеральною водою)
1. У блендері або великому глечику змішайте йогурт з водою.
2. Додайте сіль і лід.
3. Очистіть і додайте до інших інгредієнтів зубчики часнику.
4. Промийте і додайте в посуд листочки м'яти.
5. Збийте всі інгредієнти айрану блендером.
6. Розлийте айран по склянках і подавайте. Смачного!