Рецепт Йогурт фото

Йогурт
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня , Східна кухня , Турецька кухня
Молочні продукти , Йогурт
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Напої , Молочні
Кількість порцій: 4
Час приготування: 7 хв.

Йогурт - молочний напій, популярний серед кавказьких і тюркських народів. Він відмінно освіжає і пробуджує апетит. Обов'язково спробуйте приготувати айран будинку, це дуже просто! вперед!

Опис приготування:

Йогурт - молочний напій, поширений на Північному Кавказі і в Азербайджані. Готується він шляхом змішування блендером води, густого йогурту, зелень і солі. Як зелені ви можете вибрати м'яту, петрушку, ін. Часник можна не додавати. Отже, рецепт - перед вами.

  • Натуральний йогурт - 500 мілілітрів
  • Кубики льоду - 5-6 штук
  • Сіль - - За смаком
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Свіжа м'ята (листочки) - 2-4 штук
  • Вода - 500 мілілітрів (можна замінити мінеральною водою)
йогурт - фото крок 1
1. У блендері або великому глечику змішайте йогурт з водою.
йогурт - фото крок 2
2. Додайте сіль і лід.
йогурт - фото крок 3
3. Очистіть і додайте до інших інгредієнтів зубчики часнику.
йогурт - фото крок 4
4. Промийте і додайте в посуд листочки м'яти.
йогурт - фото крок 5
5. Збийте всі інгредієнти айрану блендером.
йогурт - фото крок 6
6. Розлийте айран по склянках і подавайте. Смачного!

Схожі рецепти