Рецепт В'єтнамський суп з локшиною фото

В'єтнамський суп з локшиною
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , В'єтнамська кухня
Локшина
Веганські страви
На обід
Супи
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Ділюся рецептом, як приготувати в'єтнамський суп з локшиною. Це легкий суп на кокосом молоці з грибами і паростками мунг дала. Він виходить яскравим, пряним і ароматним!

Опис приготування:

Замість локшини швидкого приготування можна використовувати рисову локшину або фунчозу. Печериці можна замінити на шиітаке, сушені або свіжі, так суп вийде ще ароматні.

  • Овочевий бульйон - 500 мілілітрів
  • Кокосове молоко - 150 мілілітрів
  • Локшина - 100-150 грам (швидкого приготування)
  • Паростки мунг дала - 150 грам
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Імбир - 15 грам
  • Цукор тростинний - 1 Чайна ложка
  • Каррі паста - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля зелена - За смаком
  • Петрушка - За смаком
  • Печериці - 100 грам
  • Вапно - 1 штука
в'єтнамський суп з локшиною - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
в'єтнамський суп з локшиною - фото крок 2
На кокосовій олії обсмажте тертий імбир і часник. Додайте каррі пасту.
в'єтнамський суп з локшиною - фото крок 3
Налийте в каструлю овочевий бульйон, доведіть його до кипіння. Додайте тростинний цукор.
в'єтнамський суп з локшиною - фото крок 4
Слідом влийте кокосове молоко.
в'єтнамський суп з локшиною - фото крок 5
Перець наріжте соломкою, а печериці пластинами. Додайте їх в каструлю і варіть суп 10 хвилин.
в'єтнамський суп з локшиною - фото крок 6
Потім додайте локшину і паростки маша. Варіть суп ще 3-5 хвилин. В кінці влийте лайязикай сік за смаком і зніміть каструлю з плити.
в'єтнамський суп з локшиною - фото крок 7
Перед подачею додайте в тарілку кружальця лайма і подрібнений зелений лук з петрушкою.
в'єтнамський суп з локшиною - фото крок 8
В'єтнамський суп з локшиною готовий, смачного!

Схожі рецепти