В'єтнамський салат з локшиною
(покроковий рецепт з фото)
На прилавках магазинів зараз можна знайти багато продуктів з азіатської кухні. Пропоную скористатися цією можливістю і спробувати нескладну, яскравий, апетитний салатик. Запам'ятовуйте рецепт!
Цей салатик можна зробити як безпосередньо перед подачею, так і з вечора, щоб дати йому ніч постояти в холодильнику і просочитися. Такий свіжий і простий варіант напевно припаде до смаку багатьом. Що ж, Давайте розберемося, як приготувати в'єтнамський салат з локшиною.
- Локшина - 350 грам (вьтнамская)
- Морква - 2 штуки
- Огірок - 2 штуки
- Часник - 1-2 зубчиків
- Зелена цибуля - 4-5 штук (пір'я)
- Бобові паростки - 1 Склянка
- Петрушка - 1/3 пучка
- Рисовий оцет - 1/2 склянки
- Рибний соус - 1/2 склянки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Вапно - 1 штука
1. Овочі вимийте, очистіть і наріжте. Локшину залийте гарячою водою і залиште на 3-4 хвилини. Після промийте під холодною водою і добре обсушити.
2. Окремо з'єднайте всі інгредієнти для заправки: рисовий оцет, рибний соус, цукор, сіль і перець.
3. З'єднайте всі інгредієнти в глибокому салатнику, влийте заправку.
4. Залишиться тільки акуратно перемішати і доповнити скибочками лайма. Смачного!