Рецепт В'єтнамський салат з локшиною фото

В'єтнамський салат з локшиною
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , В'єтнамська кухня
Овочі , Локшина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На полуденок , На швидку руку
Салати
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 15 хв.

На прилавках магазинів зараз можна знайти багато продуктів з азіатської кухні. Пропоную скористатися цією можливістю і спробувати нескладну, яскравий, апетитний салатик. Запам'ятовуйте рецепт!

Опис приготування:

Цей салатик можна зробити як безпосередньо перед подачею, так і з вечора, щоб дати йому ніч постояти в холодильнику і просочитися. Такий свіжий і простий варіант напевно припаде до смаку багатьом. Що ж, Давайте розберемося, як приготувати в'єтнамський салат з локшиною.

  • Локшина - 350 грам (вьтнамская)
  • Морква - 2 штуки
  • Огірок - 2 штуки
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Зелена цибуля - 4-5 штук (пір'я)
  • Бобові паростки - 1 Склянка
  • Петрушка - 1/3 пучка
  • Рисовий оцет - 1/2 склянки
  • Рибний соус - 1/2 склянки
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Вапно - 1 штука
в'єтнамський салат з локшиною - фото крок 1
1. Овочі вимийте, очистіть і наріжте. Локшину залийте гарячою водою і залиште на 3-4 хвилини. Після промийте під холодною водою і добре обсушити.
в'єтнамський салат з локшиною - фото крок 2
2. Окремо з'єднайте всі інгредієнти для заправки: рисовий оцет, рибний соус, цукор, сіль і перець.
в'єтнамський салат з локшиною - фото крок 3
3. З'єднайте всі інгредієнти в глибокому салатнику, влийте заправку.
в'єтнамський салат з локшиною - фото крок 4
4. Залишиться тільки акуратно перемішати і доповнити скибочками лайма. Смачного!

Схожі рецепти