Рецепт Суп «по Ф.О.» фото

Суп «по Ф.О.»
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , В'єтнамська кухня
Птах, Курка, Локшина
Пісні страви
На обід, На вечерю
Супи

Велика частина в'єтнамської кухні - це рецепти з локшиною і куркою. Найдоступніші продукти використовують в гарячих стравах, Салат і суп. Сьогодні поговоримо про останній, про варіації курячого бульйону.

На відміну від більшості азіатських кухонь, в'єтнамські рецепти часто не гострі. Але в них люблять використовувати часник і імбир, які дають специфічний смак. Це можна спробувати, коли ви дізнаєтеся, як приготувати суп "фо га" . Він робиться на основі рисової локшини з філе. Виходить дуже ситне блюдо.

  • Курка - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Імбир - 1 штука (шматочок в 7 см)
  • Гвоздика - 4 штуки
  • Аніс, зірочки - 2 штуки
  • Цукор білий - 50 грам
  • Рибний соус - 60 мілілітрів
  • Рисова локшина - 450 грам
  • Koriandr - 2 Ст. Ложки
  • Braai - 1 пучок
Sup
2. Потім їх почистіть від шкірки, і наріжте. Цибуля - чверть-кільцями, а імбир - кружками.
Sup
4. Потім відокремте від курки філе. Нарвіть його волокнами і залиште, а кістки поверніть в бульйон. Варіть його ще 90 хвилин на невеликому вогні, знімаючи утворилася пінку.

Схожі рецепти