Суп «по Ф.О.»
(покроковий рецепт з фото)
Велика частина в'єтнамської кухні - це рецепти з локшиною і куркою. Найдоступніші продукти використовують в гарячих стравах, Салат і суп. Сьогодні поговоримо про останній, про варіації курячого бульйону.
На відміну від більшості азіатських кухонь, в'єтнамські рецепти часто не гострі. Але в них люблять використовувати часник і імбир, які дають специфічний смак. Це можна спробувати, коли ви дізнаєтеся, як приготувати суп "фо га" . Він робиться на основі рисової локшини з філе. Виходить дуже ситне блюдо.
- Курка - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Імбир - 1 штука (шматочок в 7 см)
- Гвоздика - 4 штуки
- Аніс, зірочки - 2 штуки
- Цукор білий - 50 грам
- Рибний соус - 60 мілілітрів
- Рисова локшина - 450 грам
- Koriandr - 2 Ст. Ложки
- Braai - 1 пучок
2. Потім їх почистіть від шкірки, і наріжте. Цибуля - чверть-кільцями, а імбир - кружками.
4. Потім відокремте від курки філе. Нарвіть його волокнами і залиште, а кістки поверніть в бульйон. Варіть його ще 90 хвилин на невеликому вогні, знімаючи утворилася пінку.