Суп «Ф.О.» з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Суп "фо" з яловичиною - традиційний рецепт в'єтнамської кухні, який полюбили в усьому світі за його ситність, аромат і чудовий смак. Його прийнято є сутра, так як він надає сил на весь день.
Як правильно приготувати Суп "фо"? Це обов'язково міцний прозорий яловичий бульйон, насичений ароматом імбиру і бадьяна, рисова локшина і варена яловича вирізка, нарізана тонкими скибочками відмінно доповнює суп. Все це міститься в піалу, приправляється за смаком зеленню, цибулею, перцем, соком лимона і заливається киплячим бульйоном.
- Рисова локшина - 250 грам
- Яловичина - 250 грам
- Паростки бобових - 50 грам
- Цибуля - 1 штука (середнього розміру)
- Braai - 1 пучок
- Перець чилі - 1 щіпка
- Вьтнамская м'ята або базилік - 1 пучок
- Вапно - 2 скибочки
- Чорний перець - 1 щіпка
- Теляча голяшка - 1, 5 кілограма (з 2, 5 л води)
- Болшая цибулина - 1 штука (для бульйона)
- Бадьян - 3 штуки
- Паличка кориці - 1 штука
- Рибний соус - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Білий перець - 1 Чайна ложка (для бульйона)
- Імбир - 50 грам
- Luk salotų - 1 пучок
1
Гомілки залийте водою і поставте вариться бульйон. Коли буде з'являтися пінка, акуратно збирайте її, бульйон повинен бути прозорим.
2
Далі потрібно порізати велику цибулину і імбир, запекти на грилі до темного кольору. Якщо гриля немає, то можна в духовці.
3
Коли бульйон закипить додайте в нього бадьян, запечений імбир з цибулею, сіль і корицю. Далі потрібно зменшити вогонь і варити бульйон 2 годину. Бульйон готовий, коли м'ясо буде добре відділятися від кістки.
4
М'ясо дістаньте з бульйону і поріжте шматочками. Штам Бульйон, додайте цукор, рибний соус і білий перець. Томіть на повільному вогні, щоб бульйон залишався гарячим.
5
Наріжте цибулю шалот кільцями і обсмажте на олії до золотистого кольору. Локшину відваріть до готовності, відкиньте на друшляк і промийте холодною водою.
6
Розкладіть рисову локшину по глибоких піалах, туди ж додайте бобові паростки, тонко нарізані скибочки відвареної яловичини і обсмажену цибулю.
7
Перед подачею на стіл додайте тонко нарізаний перець чилі і зелень. Також покладіть часточку лайма, це надає супу свіжості.
8
Смачного!