Рецепт Суп «Ф.О.» з яловичиною фото

Суп «Ф.О.» з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , В'єтнамська кухня
М'ясо , Яловичина , Говяжа вирізка
Пісні страви
На обід , На вечерю
Супи , Гостре
Кількість порцій: 10
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Суп "фо" з яловичиною - традиційний рецепт в'єтнамської кухні, який полюбили в усьому світі за його ситність, аромат і чудовий смак. Його прийнято є сутра, так як він надає сил на весь день.

Опис приготування:

Як правильно приготувати Суп"Фо" ? Це обов'язково міцний прозорий яловичий бульйон, насичений ароматом імбиру і бадьяна, рисова локшина і варена яловича вирізка, нарізана тонкими скибочками відмінно доповнює суп. Все це міститься в піалу, приправляється за смаком зеленню, цибулею, перцем, соком лимона і заливається киплячим бульйоном.

  • Рисова локшина - 250 грам
  • Яловичина - 250 грам
  • Паростки бобових - 50 грам
  • Цибуля - 1 штука (середнього розміру)
  • Braai - 1 пучок
  • Перець чилі - 1 щіпка
  • Вьтнамская м'ята або базилік - 1 пучок
  • Вапно - 2 скибочки
  • Чорний перець - 1 щіпка
  • Теляча голяшка - 1, 5 кілограма (з 2, 5 л води)
  • Болшая цибулина - 1 штука (для бульйона)
  • Бадьян - 3 штуки
  • Паличка кориці - 1 штука
  • Рибний соус - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Білий перець - 1 Чайна ложка (для бульйона)
  • Імбир - 50 грам
  • Luk salotų - 1 пучок
1
Гомілки залийте водою і поставте вариться бульйон. Коли буде з'являтися пінка, акуратно збирайте її, бульйон повинен бути прозорим.
2
Далі потрібно порізати велику цибулину і імбир, запекти на грилі до темного кольору. Якщо гриля немає, то можна в духовці.
3
Коли бульйон закипить додайте в нього бадьян, запечений імбир з цибулею, сіль і корицю. Далі потрібно зменшити вогонь і варити бульйон 2 годину. Бульйон готовий, коли м'ясо буде добре відділятися від кістки.
4
М'ясо дістаньте з бульйону і поріжте шматочками. Штам Бульйон, додайте цукор, рибний соус і білий перець. Томіть на повільному вогні, щоб бульйон залишався гарячим.
5
Наріжте цибулю шалот кільцями і обсмажте на олії до золотистого кольору. Локшину відваріть до готовності, відкиньте на друшляк і промийте холодною водою.
6
Розкладіть рисову локшину по глибоких піалах, туди ж додайте бобові паростки, тонко нарізані скибочки відвареної яловичини і обсмажену цибулю.
7
Перед подачею на стіл додайте тонко нарізаний перець чилі і зелень. Також покладіть часточку лайма, це надає супу свіжості.
8
Смачного!

Схожі рецепти