Рецепт Гороховий суп з яловичиною фото

Гороховий суп з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Бобові, Яловичина, Горох
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, Корисний обід
Супи

Вирішили побалувати свій організм гарячим супчиком? Чому б не спробувати приготувати гороховий суп з яловичиною. Ситно і неймовірно смачно - як раз те, що треба.

У кожної господині є свій перевірений рецепт горохового супу, і кожна варить суп по-різному. Я хочу запропонувати вам класичний рецепт горохового супу з яловичиною - тільки найнеобхідніші інгредієнти, які дадуть супу особливий, тільки йому властивий смак. Однак при бажанні ви можете сміливо додавати сюди щось від себе - якісь улюблені спеції або навіть інгредієнти. Рецепт, що називається, гнучкий - його можна видозмінювати на власний розсуд. Хай щастить!

  • Яловичина - 400 грам (для наваристого бульйону беріть яловичину на кістці.)
  • Горох - 1 Склянка
  • Картопля - 200 грам
  • Цибуля - 150 грам (одну невелику цибулину використовуйте для бульйону, решті цибулю - з zazharku.)
  • Морква - 150 грам(1 морквину варіть в бульйоні, інші - з zazharku.)
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Лавровий лист - 4 штуки
  • Сіль, перець - - За смаком
гороховий суп з яловичиною - фото крок 1
Ретельно промийте горох під холодною проточною водою. Якщо ви використовуєте не бив горох, то замочіть його у воді на пару годин.
гороховий суп з яловичиною - фото крок 2
У каструлю складіть промиту яловичину, 1 очищену морквину і 1 очищену цибулину. Залийте холодною водою і варіть під кришкою 2 годину (час від часу знімайте пінки). В кінці варіння додайте сіль і лавровий лист.
гороховий суп з яловичиною - фото крок 3
Після закінчення варіння дістаньте м'ясо і поріжте на невеликі порційні шматочки.
гороховий суп з яловичиною - фото крок 4
Процідіть бульйон, приберіть цибулину і моркву, вилийте бульйон назад в каструлю і дайте йому закипіти. Перекладіть в каструлю порізану яловичину, горох і нарізану кубиками картоплю.
гороховий суп з яловичиною - фото крок 5
Розігрійте на сковороді рослинне масло, а потім викладіть дрібно нашатковану сиру цибулю і натерту на крупній тертці сиру моркву. Обсмажуйте протягом 10 хвилин до золотистого кольору.
гороховий суп з яловичиною - фото крок 6
У киплячий суп додайте обсмажені овочі і дрібно нарізаний кріп. Варіть протягом 7 хвилин. Гороховий суп готовий! Смачного!

Схожі рецепти