Сочевичну-гороховий суп
(покроковий рецепт з фото)
Захотілося новенького? - випробуйте цей оригінальний, але в той же час простий рецепт сочевичну-горохового супу у себе на кухні! наваристий, ситний, і дуже незвичайний, я не пробувала нічого схожого!
Такий незвичайний, але все ж досить економний і простий рецепт сочевичну-горохового супу мені до смаку іноді нагадує хіба що солянку, але як би більш насичену чи… словом, вам цей рецепт приготування сочевичну-горохового супу треба тестувати у себе на кухні самостійно, щоб зрозуміти, що ж це за суп такий незвичайний! А в готуванні, як ви бачите себе, нічого складного і надприродного немає, і навіть якщо у вас вдома ні перцю, ні селери не виявилося, - можна обійтися і без них, а можна замінити їх іншими овочами. Пробуйте, адже тепер і ви знаєте, як зробити сочевичну-гороховий суп!
- Горох - 1/2 склянки
- Сочевиця - 1/2 склянки
- Ребра свинячі копчені - 3-4 штук
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 4 штуки
- Перецьь болгарський - 1 штука
- Селера - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Підготуємо інгредієнти. Всі овочі ретельно вимиємо, а горох з сочевицею замочуємо на кілька хвилин у воді.
2. Сочевицю і горох ставимо вариться разом з розрізаним навпіл стеблом селери. Краще спочатку додати сочевицю, потім селера, а коли закипить, - то і горох.
3. Поки сочевиця і горох на плиті, ребра обробляв, нарізаємо довільно, і приблизно через півгодини додамо в каструлю.
4. Варимо все разом, поки сочевиця і горох вже будуть готовими, - тоді додамо подрібнені овочі (морквину, перець і картопля)
5. Варимо ще 20 хвилин, а потім солимо, перчимо і додаємо всілякі приправи за смаком.
6. Тримаємо на вогні до готовності картоплі, а потім наполягаємо під кришкою кілька хвилин, - і можна подавати!