Гороховий крем-суп
(покроковий рецепт з фото)
Щоб дізнатися, як приготувати гороховий крем-суп, не потрібно довго шукати потрібний рецепт. Все під рукою. При наявності вдома блендера процес готування стане максимальне простим. Дивіться самі!
Гороховий крем-суп чудово впишеться в звану вечерю. Це і корисне перша страва, і в той же час вишуканий обід. Ось такий універсальний супчик я раджу вам приготувати. Він ситний і поживний. Реберця цілком замінять будь-які копченості. "на ура" підуть кісточки з-під шашлику.
- Горох - 2 склянки
- Картопля - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Вершки - 1 Склянка
- Реберця свинячі копчені - 150 грам
- Бекон - 50 грам
- Сухарики - За смаком
- Зелень - За смаком
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
- Сіль, перець, спеції - За смаком
- Вода - 2 L
Промиваємо і замочуємо горох. Нарізаємо очищені овочі. Картоплю і моркву ріжемо скибочками або кубиками, цибуля - півкільцями. Розігріваємо оливкове масло в каструлі. Обсмажуємо в ньому овочі до розм'якшення. Кладемо реберця, обсмажуємо їх до золотистої скоринки.
Замоченнийгорох пересипаємо в каструлю. Заливаємо водою і варимо все разом до готовності гороху. Чим довше ви будете варити суп, тим ніжніше вийде блюдо. Для 15 хвилин до готовності посоліть і поперчіть суп до смаку.
Через півтори години вимикаємо його. Дістаємо реберця. Беремо погружной блендер. Подрібнюємо всі інгредієнти прямо в каструлі (до однорідної консистенції). Вливаємо вершки і доводимо суп до кипіння, помішуючи.
Нарізаємо бекон дрібно-дрібно, обсмажуємо його разом з нарізаним хлібом на сухій сковороді. Суп розливаємо по тарілках. Посипаємо його зверху нарубаного зеленню, смаженим беконом і сухариками. Все готово, їсти!