Гречаний суп з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Ситне перша страва для всієї родини стане в нагоді на всі випадки життя! Записуємо рецепт гречаного супу з яловичиною прямо зараз, щоб не забути.
Подібний суп можна варити на яловичому філе або з м'ясом на кісточці. Я зазвичай роблю зі шматочків м'яса середнього розміру, хоча можна варити і цілісний шматок. Головне, при варінні не забувати знімати пінку, щоб бульйон був світлим. А також додайте трохи ріпчастої цибулі і посоліть добре - так бульйон ще більш наваристим буде. Супчик відмінно підходить і діткам, і дорослим.
- Гречка - 80 грам
- Яловичина - 500 грам
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Зелень, спеції - За смаком
М'ясо промийте, поріжте на шматочки. Заливаємо водою і відправляємо варитися на маленькому вогні години 2. Знімаємо пінку.
Картоплю почистити і порізати, додати в бульйон.
Цибулю дрібно ріжемо, морква трьом на тертці.
Обсмажуємо моркву і цибулю. Додаємо в суп. Промиваємо гречку.
Відправляємо гречку в суп, а також ріжемо зелень. Для 5 хвилин до кінця варіння додаємо зелень і спеції. Наш гречаний суп з яловичиною готовий! Подавати можна зі сметаною. Смачного!