Квасолевий суп з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Всі вегетаріанці знають, що хороша заміна м'яса - бобові рослини. У них також багато білка і калорій. Якщо з'єднати ці два продукти в страві, то воно вийде дуже поживним. Дивіться самі!
Запам'ятайте, як приготувати квасолевий суп з яловичиною. З одного боку простий рецепт, але для моєї сім'ї варіант виявився новим. Подбайте заздалегідь про бульйоні і головному інгредієнті, адже на їх приготування йде чимало часу. Решта складових, як в будь-якому класичному супі: морква, цибуля і картопля.
- Яловичина - 350 грам
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Квасоля біла - 0, 5 склянки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Кріп - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Вода - 1, 5-2 L
М'ясо залийте водою. Варіть його протягом 1-1, 5 годин після закипання. В кінці додайте сіль.
Потім в бульйон додайте квасолю. Готуйте його ще 1 час.
В цей час почистіть і дрібно наріжте цибулю.
Потім обсмажити цибулю в розігрітій олії до м'якості.
Морква почистіть, помийте і дрібно наріжте.
А очищену картоплю нарубати кубиками.
Всі овочі додайте в суп. Варіть його ще 20 хвилин. Подавайте блюдо з зеленню. Смачного!