Квасолевий суп без картоплі
(покроковий рецепт з фото)
Простий, пісний суп без картоплі і м'яса. Він готується на основі квасолі і інших легко засвоюваних овочів. Даний суп ідеально підійде для дитячого харчування. Легкий, швидкий і при цьому дуже ситний.
Перед вами простий рецепт приготування квасоляного супу без картоплі. В першу чергу замочіть квасолю в холодній воді. Потім квасоля потрібно відварити до готовності. Через 40 хвилин додаємо в суп подрібнену моркву і болгарський перець. Трохи пізніше закладаємо цибулю. У самому кінці додаємо порізані кубиками помідори. Готовий суп повинен настоятися під кришкою (10 хвилин). При подачі на стіл посипаємо суп зеленню. Хай щастить!
- Квасоля - За смаком (попередньо замочений у холодній воді)
- Морква - 1 штука
- Перець болгарський - 1/2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Горошок зелений - 1 За смаком (консервований)
- Сіль - 1 За смаком
Попередньо замочену квасолю заливаємо водою і варимо до готовності (приблизно 40 хвилин). Сіль і перець - за смаком.
Коли квасоля закипить, зменшуємо вогонь до мінімуму. Додаємо порізані кубиками моркву і перець.
Також кладемо подрібнену цибулю.
В кінці кладемо порізані помідори. Варимо суп ще 10 хвилин, потім знімаємо з вогню. Для 5 хвилин до готовності додайте зелений горошок. Наполягаємо під кришкою 8-10 хвилин.
Смачного!