Квасолевий крем-суп 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Ніжний і при цьому неймовірно насичений квасолевий крем-суп може стати Вашим коронною стравою, варто лише трохи постаратися. Блюдо готується з квасолі, ніжних вершків і інших овочів. Рекомендую!
Приготуємо квасолевий крем-суп в домашніх умовах. У киплячу воду кладемо картоплю і моркву. Через 15 хвилин додаємо консервований горошок і квасоля, попередньо злив з них рідина. Частина бульйону зливаємо, овочі, що залишилися з рідиною перетворюємо в пюре за допомогою блендера. Додаємо вершки і перемішуємо. Через кілька хвилин знімаємо суп з плити і подаємо до столу, присипавши зеленню. Хай щастить! 
- Квасоля консервована - 2 штуки (банки)
 - Картопля - 4 штуки
 - Цибуля ріпчаста - 2 штуки
 - Морква - 2 штуки
 - Вершки - 200 мілілітрів
 - Зелень - 1 За смаком
 - Горошок консервований - 1 штука (банку)
 - Сіль і перець - 1 За смаком
 

Вливаємо в каструлю 1, 5 літра води. Готуємо овочі. Промиваємо і очищаємо картоплю, цибуля, морква. Нарізаємо картоплю і цибулю кубиками. Морква ріжемо кільцями.

Доводимо воду в каструлі до кипіння і засипаємо овочі. Через 15 хвилин засипаємо горошок.

Відразу ж додаємо квасоля (без рідини).

Зливаємо частина бульйону. Овочі і бульйон подрібнюємо в блендері до консистенції пюре.

Додаємо в суп вершки.

Ретельно перемішуємо, солимо і перчимо до смаку. Густоту супу регулюємо бульйоном.

Смачного!