Рецепт Квасолевий крем-суп фото

Квасолевий крем-суп
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Бобові , Квасоля , Вершки
Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На обід
Супи , Крем-суп
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ніжний і при цьому неймовірно насичений квасолевий крем-суп може стати Вашим коронною стравою, варто лише трохи постаратися. Блюдо готується з квасолі, ніжних вершків і інших овочів. Рекомендую!

Опис приготування:

Приготуємо квасолевий крем-суп в домашніх умовах. У киплячу воду кладемо картоплю і моркву. Через 15 хвилин додаємо консервований горошок і квасоля, попередньо злив з них рідина. Частина бульйону зливаємо, овочі, що залишилися з рідиною перетворюємо в пюре за допомогою блендера. Додаємо вершки і перемішуємо. Через кілька хвилин знімаємо суп з плити і подаємо до столу, присипавши зеленню. Хай щастить!

  • Квасоля консервована - 2 штуки (банки)
  • Картопля - 4 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Зелень - 1 За смаком
  • Горошок консервований - 1 штука (банку)
  • Сіль і перець - 1 За смаком
квасолевий крем-суп - фото крок 1
Вливаємо в каструлю 1, 5 літра води. Готуємо овочі. Промиваємо і очищаємо картоплю, цибуля, морква. Нарізаємо картоплю і цибулю кубиками. Морква ріжемо кільцями.
квасолевий крем-суп - фото крок 2
Доводимо воду в каструлі до кипіння і засипаємо овочі. Через 15 хвилин засипаємо горошок.
квасолевий крем-суп - фото крок 3
Відразу ж додаємо квасоля (без рідини).
квасолевий крем-суп - фото крок 4
Зливаємо частина бульйону. Овочі і бульйон подрібнюємо в блендері до консистенції пюре.
квасолевий крем-суп - фото крок 5
Додаємо в суп вершки.
квасолевий крем-суп - фото крок 6
Ретельно перемішуємо, солимо і перчимо до смаку. Густоту супу регулюємо бульйоном.
квасолевий крем-суп - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти