Квасолевий крем-суп
(покроковий рецепт з фото)
Ніжний і при цьому неймовірно насичений квасолевий крем-суп може стати Вашим коронною стравою, варто лише трохи постаратися. Блюдо готується з квасолі, ніжних вершків і інших овочів. Рекомендую!
Приготуємо квасолевий крем-суп в домашніх умовах. У киплячу воду кладемо картоплю і моркву. Через 15 хвилин додаємо консервований горошок і квасоля, попередньо злив з них рідина. Частина бульйону зливаємо, овочі, що залишилися з рідиною перетворюємо в пюре за допомогою блендера. Додаємо вершки і перемішуємо. Через кілька хвилин знімаємо суп з плити і подаємо до столу, присипавши зеленню. Хай щастить!
- Квасоля консервована - 2 штуки (банки)
- Картопля - 4 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Вершки - 200 мілілітрів
- Зелень - 1 За смаком
- Горошок консервований - 1 штука (банку)
- Сіль і перець - 1 За смаком
Вливаємо в каструлю 1, 5 літра води. Готуємо овочі. Промиваємо і очищаємо картоплю, цибуля, морква. Нарізаємо картоплю і цибулю кубиками. Морква ріжемо кільцями.
Доводимо воду в каструлі до кипіння і засипаємо овочі. Через 15 хвилин засипаємо горошок.
Відразу ж додаємо квасоля (без рідини).
Зливаємо частина бульйону. Овочі і бульйон подрібнюємо в блендері до консистенції пюре.
Додаємо в суп вершки.
Ретельно перемішуємо, солимо і перчимо до смаку. Густоту супу регулюємо бульйоном.
Смачного!