Дієтичний квасолевий суп 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Квасоля відрізняється чудовими дієтичним властивостями, тому суп на її основі прекрасно підійде тим, хто страждає різними захворюваннями травної системи, в тому числі гастрит і виразку.
Пропоную вам спробувати і оцінити дієтичний варіант квасоляного супу. Суп, приготований за цим рецептом, виходить дуже смачним, низькокалорійним і добре збалансованим. Подавати його можна з чорним хлібом і сметаною. Рецепт дієтичного квасоляного супу дуже простий, приготувати його нескладно. Спробуйте, сподіваюся вам сподобається! 
- Консервована квасоля - 420 грам
 - Печериці - 250 грам
 - Мариновані огірки - 100 грам
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Приправи та спеції - За смаком
 - Сіль - За смаком
 

1. Спочатку дрібно нарізаємо цибулю.

2. Викладаємо його на розігріту сковороду без масла. Злегка обсмажуємо 2-3 хвилини.

3. Потім нарізаємо печериці.

4. Додаємо гриби до цибулі.

5. Далі нарізаємо солоні огірки і також відправляємо обсмажувати. Сковороду слід накрити кришкою. Обсмажуємо 10 хвилин.

6. Потім додаємо в сковороду квасоля разом з соусом, в якому вона перебувала в банку. Робимо вогонь менше і продовжуємо обсмажувати ще 15 хвилин.

7. Тим часом ставимо каструлю з водою на вогонь. Коли вода закипить - виливаємо вміст сковороди в каструлю. Солимо, перчим, додаємо приправи і спеції за смаком. Варимо суп 20 хвилин.

8. Через зазначений час суп можна знімати з плити. Прикрашаємо зеленню і подаємо до столу зі сметаною. Смачного!