Рецепт Сочевичний суп з яловичиною фото

Сочевичний суп з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Турецька кухня
М'ясо , Яловичина , Крупи
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід
Соуси
Кількість порцій: 4-6

Пропонуємо вам зробити корисний і смачний супчик з сочевиці з яловичиною. Сочевиця не тільки доступний продукт, але також і містить в собі багато корисних речовин, побалуйте свій організм вітамінами!

Опис приготування:

Ми поділимося з вами простим рецептом чечевичного супу з яловичиною. Супчик виходить пісним, але при цьому досить поживним з насиченим смаком.

  • Яловичина - 400 грам
  • Сочевиця - 150 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Картопля - 3 штуки
  • Помідор - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець, спеції, зелень - За смаком
сочевичний суп з яловичиною - фото крок 1
Рецепт чечевичного супу з яловичиною з фото:
1. М'ясо ретельно промиваємо. Ставимо на вогонь каструлю з водою і чекаємо, коли закипить, після чого додаємо м'ясо. Чекаємо закипання і робимо середній вогонь, на якому варимо наше мяско в перебігу 30-40 хвилин.
сочевичний суп з яловичиною - фото крок 2
2. Промиваємо сочевицю і заливаємо її остигнула кип'яченою водою, наполягаємо хвилин 30. Картопля, морква і цибуля очищаємо, промиваємо та нарізаємо кубиками.
сочевичний суп з яловичиною - фото крок 3
3. Часник дрібно рубаємо або проводимо через чеснокодавку.
сочевичний суп з яловичиною - фото крок 4
4. Помідор миємо й нарізаємо кубиками.
сочевичний суп з яловичиною - фото крок 5
5. Через 40 хвилин дістаємо м'ясо з каструлі і охолоджуємо його, ріжемо його на кубики.
сочевичний суп з яловичиною - фото крок 6
6. Беремо сковороду і змащуємо її олією і ставимо на вогонь. У розігрітій сковороді пасеруємо моркву і цибулю хвилин 5, потім додаємо часник і помідор. Пассируем ще хвилин 5.
сочевичний суп з яловичиною - фото крок 7
7. У бульйон додаємо нашу сочевицю і варимо близько 20 хвилин, перевірте, зварилася вона, м'яка чи ні. Після чого додаємо картоплю і доводимо наш супчик до кипіння і викладаємо в нього нашу зажарку і порізане м'ясо. Тепер, щоб супчик був більш ароматним, додаємо в нього приправи, зелень, запашний перчик, лавровий лист і не забудьте посолити. Вимикаємо вогонь і даємо потомитися хвилин 10-20.
сочевичний суп з яловичиною - фото крок 8
8. Після чого, подаємо свіжий і корисний супчик на обідній стіл! Смачного! Наш простий рецепт чечевичного супу з яловичиною готовий! Оцініть по достоїнству!

Схожі рецепти