Сочевичний суп для схуднення
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви ретельно стежите за вагою або боретеся із зайвими кілограмами, пропоную вам дуже смачний, поживний і мало калорійний сочевичний суп для схуднення.
Сочевичний суп для схуднення хороший тим, що залишає відчуття ситості на довгий час, при цьому не позначаючись на фігурі. Цей суп чудово підійде для повноцінного обіду тих, хто худне. Сподіваюся, рецепт вам сподобається!
- Сочевиця - 200 грам
- Цибулина - 1 штука
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 1 Чайна ложка
- Спеції - 1 щіпка (сухі трави, гострий перець пластівцями.)
1. Рецепт приготування чечевичного супу для схуднення, як і будь-якого іншого страви з сочевиці, починається з її замачівая на 8-10 годин у холодній воді.
2. Цибулину очистити і нарізати дрібними кубиками. У цьому рецепті пропоную використовувати невеликий шматочок вершкового масла, але його можна і не класти. Підсмажити злегка цибулю в каструлі з розтопленим маслом (або невеликим кількість води).
3. Додати до цибулі трохи томатної пасти і гарячої води. Загасити на повільному вогні 3-5 хвилин. У цей момент можна трохи посолити, але краще залишити його без солі.
4. Злити воду з сочевиці і відправити її в каструлю.
5. Додати в каструлю киплячу воду або овочевий бульйон. Добре перемішати і залишити варитися на повільному вогні до готовності.
6. Саме час приправити суп спеціями. Якщо він все ще здається прісним, то можна додати дрібку солі. Перед подачею присипати зверху гострим перцем грубого помелу, що додасть страві особливу пікантність. От і все, сочевичний суп для схуднення в домашніх умовах готовий.