Рецепт Сочевичний суп з беконом фото

Сочевичний суп з беконом
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Турецька кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Бобові , Цибуля , Бекон , Сочевиця
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід
Супи
Кількість порцій: 2
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Ви будете здивовані, але всього лише з декількох недорогих інгредієнтів можна приготувати ароматний, насичений, корисний і поживний суп, який безсумнівно оцінить вся ваша сім'я. Ідеальний для зими!

Опис приготування:

Поживний, дуже смачний і корисний суп з сочевиці приготувати не так вже й складно. Варіантів приготування чечевичного супу дуже багато, цей підкуповує своєю простотою і використанням мінімуму інгредієнтів. Проте суп виходить ароматним і насиченим. Обсмажений бекон можна додати в суп разом із зеленню, і в цьому випадку аромат у супу вийде зовсім іншим. Готуйте, пробуйте і вибирайте той варіант, який вам більше до смаку.

  • Сочевиця - 1/2 склянки
  • Морква - 1 штука (невелика)
  • Цибуля пориста - 1/3 штуки
  • Селера кореневої - 1/4 штуки (невеликий коренеплід)
  • Бекон - 50-70 грам
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
  • Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток (за смаком)
  • Зелень кропу, петрушки - 1 Ст. Ложка (подрібненої)
сочевичний суп з беконом - фото крок 1
1. У мене сочевиця, яку виробник радить замочити в холодній воді на пару годинок.
сочевичний суп з беконом - фото крок 2
2. Очистимо овочі. Замість кореневої селери можна використовувати стебловий, тоді вам знадобиться 1 стебло.
сочевичний суп з беконом - фото крок 3
3. Нарізаємо овочі дрібними кубиками.
сочевичний суп з беконом - фото крок 4
4. І обсмажуємо на рослинним маслі до м'якості.
сочевичний суп з беконом - фото крок 5
5. Додаємо промиту сочевицю.
сочевичний суп з беконом - фото крок 6
6. Наливаємо води стільки, наскільки густим ви хочете отримати суп. І варимо до готовності сочевиці. Час варіння зазвичай вказано на упаковці з сочевицею.
сочевичний суп з беконом - фото крок 7
7. Чечевица сварилась, додамо сіль за смаком, мелений перець і подрібнену зелень. Варимо ще хвилини 2.
сочевичний суп з беконом - фото крок 8
8. Бекон нарізаємо невеликими шматочками.
сочевичний суп з беконом - фото крок 9
9. І обсмажуємо до улюбленого стану, адже хтось любить лише злегка обсмажений, а хтось - обсмажений до хрускоту.
сочевичний суп з беконом - фото крок 10
10. Розливаємо суп по тарілках, зверху викладаємо шматочки бекону. Смачного!

Схожі рецепти