Рецепт Сочевичний крем-суп фото

Сочевичний крем-суп
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Птах , Бобові , Курка , Куряче філе , Морква , Цибуля , Сочевиця
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи , Крем-суп
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ароматний, поживний, корисний і дуже смачний суп з сочевиці - відмінний варіант першої страви для обіду. Суп хороший як в гарячому, так і в холодному вигляді. Приготувати суп зовсім нескладно, повірте.

Опис приготування:

Смачний, легкий в приготуванні і дуже недорогий суп до обіду приготувати зовсім нескладно, повірте. І дарма ви обходьте сочевицю стороною, адже готується вона досить швидко, а ще вона дуже смачна і корисна. Додавання зовсім невеликої кількості сиру до супу значно поліпшить його смак. Дивіться, як приготувати сочевичний крем-суп.

  • Сочевиця - 200 грам
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Куряче філе - 250-300 грам (відварне)
  • Курячий бульйон - 1 літр
  • Пармезан - 80-100 грам
  • Зелень свіжа - 50 грам
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
сочевичний крем-суп - фото крок 1
Підготуємо всі необхідні нам овочі, Чистий і pomoem. У перцю видалимо серцевину з насінням.
сочевичний крем-суп - фото крок 2
Потім натираємо моркву на крупній тертці, перець нарізаємо невеликими кубиками, цибуля - кубиками або півкільцями. Часник дрібно порубати або пропустимо через чеснокодавку.
сочевичний крем-суп - фото крок 3
Розігріваємо в сковороді або в каструлі з товстим дном рослинне масло і обсмажуємо на середньому вогні все овочі, крім часнику, до м'якості
сочевичний крем-суп - фото крок 4
Сочевицю перебираємо і ретельно промиваємо. І додаємо до обсмаженою овочам. Перемішуємо і обсмажуємо приблизно хвилинку.
сочевичний крем-суп - фото крок 5
Додаємо курячий бульйон. Його можна додати не весь, приблизно 1 стакан залиште. Доводимо суп до кипіння і варимо хвилин 30-35. За цей час сочевиця повинна зваритися. Потім додамо подрібнений часник, сіль і спеції. За бажанням - паприку, чорний мелений перець. Наполягаємо суп хвилин 5-10.
сочевичний крем-суп - фото крок 6
Коли сочевиця звариться, подрібнюємо суп до кремоподібного стану за допомогою блендера. Ось зараз нам стане в нагоді той бульйон, який ми залишали. З його допомогою доводимо суп до потрібної консистенції. Бульйон додаємо гарячим!
сочевичний крем-суп - фото крок 7
Шматочки відвареного курячого м'яса викладаємо в кожну тарілку. А можна подрібнити м'ясо в супі - пробуйте обидва варіанти подачі.
сочевичний крем-суп - фото крок 8
Поверх м'яса наливаємо суп. Natiraem пармезан. Посипаємо суп подрібненою зеленню і сиром. Подаємо з грінками або тостами.

Схожі рецепти