Рецепт В'єтнамський рис фото

В'єтнамський рис
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , В'єтнамська кухня
Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 3
Час приготування: 30 хв.

Не знаю, чи дійсно готують такий рис у В'єтнамі, але виходить дуже смачне, ароматне і пісне блюдо. Подавайте на гарнір до птиці або м'яса.

Опис приготування:

Рецепт традиційний, в'єтнамський, тому точно дотримуйтесь технологію приготування.

  • Мал - 100 грам
  • Масло рослинне - 100 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
в'єтнамський рис - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
в'єтнамський рис - фото крок 2
У сковороді розігрійте масло і всипте рис, НЕ промиваючи.
в'єтнамський рис - фото крок 3
Обсмажте рис до золотистого кольору.
в'єтнамський рис - фото крок 4
Додайте води, приправити сіллю. Варіть на невеликому вогні під кришкою до готовності рису.
в'єтнамський рис - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти